• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Audo - Androgyne

Audo - Androgyne Serie Banner

Sculpturale tafels van marmer, staal en hout

De Androgyne Audo serie bestaat uit een reeks tafels die inspireren door hun sculpturale esthetiek. Hun essentie - een contrast van harde materialen en zachte proporties, mannelijke en vrouwelijke elementen - maakt de meubels veelzijdig. De Androgyne tafels variëren van kleine bijzettafels tot uitnodigende eettafels.

Hoogwaardige materialen

De gebruikte materialen in de Androgyne serie van Audo zijn gepolijst marmer, mat gepoedercoat staal en natuurlijk hout.

Het gebruik van rijk, warm eikenhout op de eettafel uit de collectie zorgt voor een elegante en intrigerende combinatie met klassieke en moderne interieurs die na verloop van tijd elegant zullen verouderen. De introductie van Kunis Breccia steen, een artistieke mix van verschillende stenen in warme tinten, creëert een subtiele textuur en voegt een nieuwe dimensie toe aan de collectie met zijn verfijnde, solide expressie.


 

Sculpturale tafels van marmer, staal en hout

De serie Androgyne serie van Audo bestaat uit een reeks tafels die indruk maken met hun sculpturale esthetiek. Hun essentie - een contrast van harde materialen en zachte proporties, mannelijke en vrouwelijke elementen - maakt de meubels veelzijdig. De Androgyne tafels variëren van kleine bijzettafels tot uitnodigende eettafels.