• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Audo - Androgyne

Audo - Androgyn Serie Banner

Sculpturale tafels in marmer, staal en hout

De Androgyne serie van Audo bestaat uit een reeks tafels die inspireren met een sculpturale esthetiek. Hun essentie - een contrast van harde materialen en zachte proporties, mannelijke en vrouwelijke elementen, maakt de meubels veelzijdig. De Androgyne tafels hebben verschillende afmetingen en variëren van kleine bijzettafels tot uitnodigende eettafels.

Hoogwaardige materialen

In de materialen die voor de Androgyne serie van Audo zijn gebruikt, ontmoeten gepolijst marmer, mat gepoedercoat staal en natuurlijk hout elkaar.

Het gebruik van rijk, warm eikenhout op de eettafel van de collectie zorgt voor een elegante en intrigerende combinatie met klassieke en moderne interieurs die na verloop van tijd sierlijk zullen verouderen. De introductie van Kunis Breccia steen, een artistieke mix van verschillende stenen in warme tinten, creëert een subtiele textuur en voegt een nieuwe dimensie toe aan de collectie met zijn verfijnde, solide uitdrukking.


 

Sculpturale tafels van marmer, staal en hout

De Androgyne serie van Audo bestaat uit een serie tafels die inspireren met een sculpturale esthetiek. Hun essentie - een contrast van harde materialen en zachte proporties, mannelijke en vrouwelijke elementen, maakt de meubels veelzijdig. De Androgyne tafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van kleine bijzettafels tot uitnodigende eettafels.