Ontwerp-gezelschap: Parijs

Onderwerp - Design Bestemming Parijs

Naar de producten

Welkom in de stad van de liefde!

Parijs heeft vele bezienswaardigheden: de Eiffeltoren, Montmartre met de basiliek Sacré-Coeur, de Notre-Dame kathedraal, Moulin Rouge, de Champs-Élysées met de Arc de Triomphe, het Louvre en nog veel meer.

Na het einde van de Eerste Wereldoorlog was Parijs ongetwijfeld het centrum van de art deco en is het met zijn Haute Couture en Prêt-à-porter nog steeds internationaal een van de belangrijkste metropolen in de modewereld.

Designlegendes als Jean Prouvé of Le Corbusier hadden hun kantoren in Parijs en tal van hedendaagse designiconen, zoals Gesa Hansen, Christophe Pillet, Jean-Marie Massaud, Ronan & Erwan Bouroullec of Philippe Starck hebben ook designstudio's in de Franse hoofdstad.

Ontwerp- en architectuurliefhebbers zullen dol zijn op Parijs: Naast art deco in het Louvre en hedendaags design in het Centre Pompidou heeft Parijs ook enkele belangrijke beurzen. De Paris Design Week presenteert jaarlijks architectuurtrends, kunst en lifestyle en het Maison & Objet is de internationale beurs voor interieurontwerp en decoratie.

Alle bijdrages van deze categorie Themawereld
Filter 

Kleuren  
Producent  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit