• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Rosendahl - Grand Cru Take

Rosendahl - Grand Cru Take

Grand Cru Take -serie in melamine voor gebruik buitenshuis

De Grand Cru Take serie interpreteert de klassieke design lijnen van de iconische Grand Cru collectie in outdoor melamine en is lichtgewicht, duurzaam, krasbestendig en stapelbaar. De serie is gemaakt van melamine en is ontworpen voor alle gelegenheden waarbij u op zoek bent naar een alternatief voor wegwerpservies of uw servies niet graag meeneemt.

Grand Cru Take heeft twee betekenissen: " take " als in " take -away" servies; en " take "is ook het Japanse woord voor "bamboe." Kan gebruikt worden Take bij picknicks in het park of dagelijks thuis. Het assortiment bestaat uit dinerborden, lunchborden, diepe borden, kommen en mokken en is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren.

De Take De reeks is esthetisch en functioneel, en omdat hij licht en gemakkelijk stapelbaar is, kan hij overal mee naartoe worden genomen. De kleuren zijn in gedempte tinten, met gespikkelde details voor een tactiele, natuurlijke stijl.

Grand Cru Take Is ontworpen om de uitdagingen aan te gaan die zich kunnen voordoen bij het eten buitenshuis. Zo hebben de borden hogere randen dan normaal om het voedsel te houden waar het hoort. Praktisch en functioneel.