• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Rosendahl - Grand Cru

Rosendahl - Grand Cru collektion, banner

Grand Cru - de Deense serie tafelgerei met karakteristieke groef

De Grand Cru serie van Rosendahl is een van de meest gewilde serviesgoedcollecties van Denemarken. De Grand Cru serie creëert overal een elegante sfeer met de scherpe, stijlvolle, heldere lijnen.

De oorspronkelijke collectie bestond uit een reeks glaswerk, zoals drinkglazen, kommen, schalen, borden en karaffen. Het ontwerp van deze hoofdproducten kwam voort uit de veer van Erik Bagger en is nog steeds een belangrijk onderdeel en inspiratiebron van het Grand Cru ontwerp. De Grand Cru collectie omvat ondertussen ook andere keukenproducten, waaronder thermoflessen, snijplanken, voorraadglazen of kruidenmolens.

Rosendahl presenteerde de Grand Cru Soft serie op hetzelfde moment dat de Grand Cru serie populair werd. De Grand Cru Soft overtuigt met zachtere, vrouwelijke vormen die contrasteren met de kenmerkende vormen van de originele serie.

Dankzij de verwantschap in ontwerp kan de Grand Cru serie prachtig worden gecombineerd met producten uit de Grand Cru Soft serie en de Grand Cru Outdoor serie van Rosendahl.