• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Eva Trio

Eva Trio
Filter 

Kleuren  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Eva Denemarken werd opgericht onder de oorspronkelijke naam Kai Fog in 1913. In 1939 trad Erik Mangor toe tot het bedrijf als directeur en de eerste Eva-producten zagen het levenslicht aan het eind van de jaren 1940.
Eva Denemarken is altijd al een familiebedrijf geweest. Vandaag is Jan Engelbrecht degene die na de zoon Johan van Erik Mangors aan het hoofd staat van de lokale bedrijven.

Keukenaccessoires: Koken, serveren, serveren, bereiden

Onder het label Eva Trio produceert Eva Denmark A/S al 25 jaar exclusieve producten in klassieke ontwerpen. De ervaring is ook het geheim van het succes van Eva Trio: een complete, uitgebreide lijn van accessoires voor het koken, het bereiden en serveren van eten en drinken.

Eva Trio is nog steeds zeer succesvol met de moderne klassiekers - niet alleen in Denemarken, maar ook daarbuiten. De Eva Trio producten zijn het resultaat van de claim, de moderne keuken heeft voor zijn producten - een combinatie van functie en aantrekkingskracht, binnen en buiten het ontwerp.
Met de Eva Trio producten ontvangt u niet alleen elegante en aantrekkelijke producten, maar ook exclusieve en functionele dingen die de zintuigen aanspreken.

Website van Eva Trio


Designers