• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

metalen stoelen

Gerelateerde categorieën: Fauteuils, kunststof stoelen

Een metalen stoel is meer dan een functioneel zitmeubel voor dagelijks gebruik. Hou je ervan om je huis te ontwerpen in tijdloos industrieel chic? Of bent u op zoek naar een praktische tuinstoel? Ontdek onze metalen stoelen voor tuin, keuken en eetkamer !

Hier moet je op letten bij de aanschaf


De metalen designstoel - veelzijdig inzetbaar in huis en tuin

We associëren metaal en staal niet direct als materialen met het idee van comfort of een gezellige sfeer. Maar de moderne metalen stoel biedt dat ook, vooral in combinatie met houten, kunststof of textiele bekleding. Bovendien wordt het materiaal gekenmerkt door zijn lange levensduur. Met de Wire Chair DKW van Vitra krijgt u een echte designklassieker die het stalen gaas van de zitschaal combineert met een onderstel van esdoornhout. De warme kleuren van het hout vullen elkaar prachtig aan met de bekleding van de rugleuning en de zitting, die u tegelijkertijd kunt bestellen. In de tuin blijken design tuinstoelen robuuste meubels te zijn die lang meegaan en gemakkelijk op te bergen zijn. Tover een mediterrane flair op uw terras op door de Fermob Bistro klapstoel van metaal op te zetten. Daarnaast zijn er bijpassende tuintafels uit de Bistro collectie, die u ook in verschillende kleuren kunt bestellen.

Wij helpen u graag bij het vinden van uw nieuwe metalen stoel:

  1. Materiaal en varianten
  2. Klassiek ontmoet innovatie - ontwerp en vorm van de metalen stoel
  3. Tips voor het reinigen van uw metalen stoelen
  4. De prijsvraag - welke metalen stoel kan het zijn voor uw budget?

1. Materialen en varianten

Metaal als basis voor een designstoel biedt vele voordelen. Afhankelijk van waarvoor u uw zitobjecten wilt gebruiken, stelt u er verschillende eisen aan. Aluminium heeft een laag eigen gewicht en is bijzonder geschikt wanneer de stoelen gestapeld of vaak verplaatst worden. Een comfortabele stoel van staal heeft baat bij een mix van materialen, zoals hout of kunststof. Voor eettafelstoelen heeft u een robuust en onderhoudsvriendelijk model nodig dat toch harmonieus in het design van uw huis past. Met de Hay Hee stoel krijgt u een model dat uitsluitend uit metaal bestaat. De achtergrond voor deze uitvoering is de milieugedachte. Om een voorbeeld te stellen aan de gewoonten van de wegwerpmaatschappij, produceerden de ontwerpers van Hay een klassiek model in een nieuwe vorm als een recyclebare stalen stoel. De afwezigheid van een materiaalmix maakt het gemakkelijk om de grondstof te hergebruiken en bespaart ook energie voor transportroutes. Het functionele design overtuigt door zijn eenvoudige maar elegante design. Bij ons krijgt u een metalen stoel in zwart, wit en andere kleuren - misschien wilt u verschillende varianten combineren?

2. Klassiek ontmoet innovatie - ontwerp en vorm van de metalen stoel

In ontwerp en vorm kan een metalen stoel voor in de tuin of thuis een grote variatie bieden. Klassieke vormen, al tientallen jaren beproefd en beproefd, geven uitdrukking aan de persoonlijkheid van hun eigenaren en innovatieve ideeën. Een bijzonder elegante oplossing voor uw designwensen kan de combinatie van beide zijn. U krijgt de Tolix classic A Chair in een variant met een gebogen rugleuning. Sinds de Franse ontwerper Xavier Pauchard zijn stalen stoel ontwierp, is het model uitgegroeid tot het altijd groene en chique fabrieksmodel. De A 56 biedt het bekende design in industriële charme en is tegelijkertijd een comfortabele fauteuil voor binnen en buiten. De buitenversie is gemaakt van stevig, weerbestendig roestvrij staal en kan eenvoudig op elkaar gestapeld worden.

3. Tips voor het reinigen van uw metalen stoelen

Minimalisme is een trend van onze tijd. Met de designstoelen in zogenaamde industrial chic geeft u uitdrukking aan deze filosofie. De A Chair stalen stoel van Tolix drukt deze basishouding van eenvoud en functionaliteit op een bijzonder succesvolle manier uit. De stapelbare stoel in zwart of grijs, gemaakt van metaal, drukt de levensstijl van de moderne stadsbewoner uit. In termen van zorg is de designstoel niet veeleisend, in overeenstemming met minimalistische ideeën. Een lauw zeepwater en een zachte doek zijn meestal voldoende voor het reinigen. De metalen stoel voor de tuin is net zo robuust. Hier kunt u één keer per jaar wat autowas aanbrengen met een zachte doek om schade door weersinvloeden te voorkomen. Met een beetje moeite kunt u nog jaren genieten van uw design metalen stoel.

4. De prijsvraag - welke metalen stoel kan het zijn voor uw budget?

Met Connox krijg je een metalen stoel voor het grote of minder grote budget. De Lyze-stoel is verkrijgbaar bij Emu voor 209 euro. Als u plaats wilt nemen op de Bertoia Diamond Chair van Knoll 's Bertoia Diamond Chair, kunnen wij de designklassieker leveren voor 1.047 euro. De Fermob Bistro klapstoelen, die verkrijgbaar zijn voor 67 euro per stuk, zijn goedkoper. Wat u ook kiest: In ieder geval krijgt u een metalen stoel in een exclusief design en solide kwaliteit voor een zeer goede prijs.

Connox - Uw voordelen in een oogopslag

U wilt een metalen stoel online kopen, maar heeft hulp nodig? U kunt te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan u met raad en daad bij met advies en actie voor uw aankoop, geven aanbevelingen en kunnen vragen snel oplossen. Laat ons uw gewenste artikel direct bij u thuis afleveren.