• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Marimekko Schotels

Gerelateerde categorieën: Gerechten, Keuken gadgets

Oorspronkelijk een textielbedrijf, de Finse fabrikant Marimekko vandaag de dag, produceert naast woningtextiel ook diverse accessoires voor de keuken en de tafel. Het Marimekko tafelgerei staat bekend om zijn opvallende patronen - zwart-wit of in felle kleuren. Ontdek de prachtige Marimekko borden, kopjes en bekers in de Connox Interior Design Shop!

Hier moet je op letten bij de aanschaf


Marimekko Tafelgerei in onze Online Shop

Cryptische namen zoals Unikko, Siirtolapuutarha, Tasaraita en Kaiku verwijzen naar de kleurrijke collecties van Marimekko. De woorden zijn Fins en staan voor "Poppy", "Little Garden" of "Echo". Ze beschrijven de beknopte grafische vormen, die karaffen, borden en theedoeken sieren - legendarische drukpatronen die onherroepelijk geassocieerd worden met het merk Marimekko en zijn makers, wereldwijd.

Het Unikko patroon van Maija Isola is het bekendste motief: kleurrijke bloemen op een witte achtergrond. Unikko staat voor zomer, zon en goed humeur - en het is vandaag de dag net zo trendy als in 1964.. De bloemstukken brengen kleur en levendigheid in de keuken. Het iconische Räsymatto-patroon van de Siirtolapuutarha Collectie richt zich op een zwart-wit contrast. Het is gemaakt door Maija Louekari, terwijl Sami Ruotsalainen de eenvoudige, strakke vorm van de serviesgoedcollectie Oiva ontwierp.

Kwaliteit Tafelgerei voor dagelijks gebruik

Het Finse bedrijf vervaardigt zijn schalen van keramiek, steengoed of glas. De meeste objecten zijn magnetron-, oven- en vaatwasmachinebestendig en daardoor perfect geschikt voor dagelijks gebruik.

Individuele items uit de Marimekko-collecties zien er nog mooier uit als ze gecombineerd worden. De interactie van verschillende personages met dezelfde patronen is vanaf het begin een persoonlijk doel van de ontwerpers geweest.

Marimekko Tafelgerei in onze Design Shop - Uw voordelen in een oogopslag:

Ontdek ander serviesgoed, drinkbekers, serveerkommen en vele andere gebruiksvoorwerpen voor het serveren en koken van gerenommeerde designmerken in de Connox winkel.

Wilt u door Marimekko tafelgerei online bestellen? Laat ons de beroemde borden, kopjes, karaffen en kannen in een paar werkdagen bij u thuis bezorgen!