• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

LED Plafondverlichting

Gerelateerde categorieën: Plafondlampen, LED-pendelarmatuur, LED wandlampen

Klein, efficiënt en duurzaam: LED's (lichtdioden) zijn lichtbronnen die overeenkomen met de geest van de tijd. De LED-verlichting in de Connox designwinkel is een milieuvriendelijk alternatief voor klassieke lampen zonder afbreuk te doen aan het design. Verlicht uw woning op een energiebesparende en stijlvolle manier met een LED plafondlamp van Connox.

Hier moet je op letten bij de aanschaf


LED - de moderne gloeilamp

Verlichting is een van de grootste stroomverbruikers thuis - vooral als we niet alleen wonen, maar bijvoorbeeld met kinderen. Soms zijn kamers urenlang verlicht, omdat we bij vertrek vergeten de verlichting uit te schakelen. Een efficiënt alternatief voor traditionele gloeilampen en een welkome vooruitgang op het gebied van energiebesparing zijn LED's. Geen flikkeren, geen trage verlichting, geen onnatuurlijk koud licht. Na lange jaren van ontwikkeling onthullen LED's een hoge lichtopbrengst en kunnen ze worden gebruikt in de meest voorkomende stopcontacten - E27 en E14.. Daarom kunnen zelfs de klassiekers onder de plafondverlichting met de moderne lichtbronnen worden uitgerust. Alle tekortkomingen van spaarlampen worden door LED's uitgesloten.

LED Plafondverlichting in onze Design Shop

Vind de juiste plafondlamp voor uw huis in de Connox interieurwinkel. Hier vindt u een overzicht van uw voordelen:

LED Plafondverlichting voor de keuken, badkamer en andere kamers

LED lampen zijn verkrijgbaar in twee lichttemperaturen - met warm wit licht (2700-2900 K) en koud wit licht (>4000 K). De eerste is vooral geschikt voor woonruimtes, die gezelligheid en warme sfeer moeten uitstralen. Deze laatste is geschikt voor werkruimten, keukens en badkamers, waar voldoende helderheid van het grootste belang is. Toch is de kleurtemperatuur in de keuken, badkamer en woonkamer uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke smaak.

De milieuvriendelijke gloeilamp voor uw plafondlamp

LED-plafondlampen helpen u te besparen op uw elektriciteitsrekening, omdat ze de hoogste energie-efficiëntie hebben. Een gloeilamp van 60 W heeft een lichtsterkte van ongeveer 600 lumen. Een moderne LED-lamp met een vermogen van 600 lumen verbruikt slechts 8 W. Een ander voordeel van LED's is de lange levensduur. U moet uw huis liever renoveren dan dat u een LED-lamp moet vervangen. Bovendien neemt de lichtstroom van LED's meestal geleidelijk af, d.w.z. het gaat niet onmiddellijk uit. De veroudering van LED's is bijna lineair.

Koop de juiste LED voor uw plafondverlichting

Tot nu toe werden de lichtprestaties van lampen meestal bepaald door hun energieverbruik. Dit is veranderd in het tijdperk van LED's, spaarlampen, enz. Let bij het kiezen van een LED op het lumengetal - het verwijst naar de lichtstroom. 400 lumen komt overeen met een conventionele gloeilamp van 40 W, 600 lumen - tot 60 W, en de lichtstroom van een lamp van 100 W komt overeen met 1500 lumen. Het maximale vermogen van de plafondverlichting in watt vindt u op de betreffende productpagina's, evenals het aantal lumen leds. In onze rubriek lampen vindt u een groot aantal verschillende lichtbronnen - inclusief de beste LED's voor uw plafondlamp.

Sommige van onze plafondverlichting hebben een direct geïntegreerde LED, zoals de Clara LED wand- en plafondlamp of de AIM LED hanglamp van Flos. Ook Artemide, Muuto, NUD collectie, Foscarini en vele andere fabrikanten produceren al plafondverlichting met moderne lichtbronnen in hun ontwerpen.

Wilt u online een LED plafondlamp kopen?
Wij leveren uw favoriete lamp binnen enkele werkdagen bij u thuis!