• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

LED wandlampen

Gerelateerde categorieën: LED Plafondverlichting, LED-pendelarmatuur, Wandlampen

Een ruimte heeft drie lichtbronnen nodig om structuur en sfeer te verspreiden. Wandlampen bieden de mogelijkheid om naast plafondverlichting nog een andere lichtbron te creëren. En dat niet alleen: grote muren hebben baat bij een brekend decoratief element. De lichtstralen creëren een spannend samenspel van licht en schaduw op de muur en verbinden de muren met het midden van de ruimte en met het licht van andere lampen. LED-wandlampen zijn de lichten van de toekomst. Ze beschermen het milieu en verlagen uw elektriciteitskosten. Ontdek het brede assortiment LED wandlampen uit de Connox interieurwinkel!

Hier moet je op letten bij de aanschaf


LED - De gloeilamp van de toekomst voor uw wandlamp

Wandlampen zijn er om voor extra verlichting te zorgen en zijn niet verantwoordelijk voor het hoogste stroomverbruik. LED-wandlampen kunnen 's nachts eenvoudig worden ingeschakeld in de gang zonder het milieu of uw portemonnee echt te belasten. Wie zich in het begin ergerde aan spaarlampen, zal zien hoe groot de stappen voorwaarts van LED's - "lichtdiode" - werkelijk zijn: Geen flikkeren, geen trage verlichting, geen onnatuurlijk koud licht. Na lange jaren van ontwikkeling overtuigen LED's met een hoge lichtopbrengst en de aanpassing aan E27- en E14-aansluitingen. Zo kunnen zelfs de klassiekers onder de wandlampen worden aangevuld met moderne lampen. De tekortkomingen van spaarlampen worden volledig verholpen door LED lampen. Meer informatie over LED-design vindt u in de designblog.

LED wandlampen in de Design Shop

Vind de bijpassende wandlampen in de Connox interieurwinkel. Een overzicht van uw voordelen:

LED wandlampen binnen en buiten

Wandlampen zijn beschikbaar voor gebruik binnen en buiten het huis. De diversiteit aan binnenmuurlampen is ongelooflijk - het weerspiegelt de invloeden van vele ontwerpers, designstijlen, landen van herkomst en fabrikanten die betrokken zijn bij het ontwerp en de creatie van de lampen. Bijzonder fijne modellen van chroom en andere metalen zijn ideaal voor de woonkamer. Melkglas zorgt voor een diffuus indirect licht. Contrasterende of kleurintensieve lampen zoals de Base Wall Light van Tom Dixon zijn spannender: Gesatineerde messing tinten liggen op matzwarte stalen muursteunen. Direct licht is ideaal voor op kantoor of als het als leeslamp moet dienen. Let op als u kiest voor een LED met warm wit licht - ongeveer 2700 tot 2900 K. Artemide biedt de Tolomeo - een klassieke bureaulamp - ook verkrijgbaar als wandlamp.

Een goed voorbeeld van een zeer functionele, duurzame buitenverlichting is de AJ Wall Light Outdoor van Louis Poulsen. De wandlamp is gemaakt van weerbestendig hogedruk gegoten aluminium. De binnenkap is in het wit geschilderd zodat het licht aangenaam gereflecteerd en diffuus verspreid wordt. LED's zijn ideaal om buitenshuis te gebruiken, omdat ze zelfs bij temperaturen onder het vriespunt geen stroom verliezen. Authentiek en Flos bieden ook lichtbronnen van de toekomst voor buiten.

De juiste wandlamp voor thuis

Voor welke kamer bent u op zoek naar wandlampen? Welke andere lichtbronnen zijn er nog meer? Bent u op zoek naar een eenvoudige lichtbron of wilt u accenten zetten? Dit zijn de vragen die u moet stellen bij de keuze van uw wandlamp. Zorg ervoor dat uw wandlampen in harmonie zijn met verschillende lichtbronnen. Te veel ongewone, in het oog springende lampen in een kamer stelen de show van elkaar. Het is beter om slechts één blikvanger op te hangen en deze te benadrukken met andere eenvoudigere lichtbronnen. Bijpassende plafondlampen, vloerlampen, tafellampen en hanglampen zijn verkrijgbaar in de respectievelijke categorieën. Heeft u vragen over LED- en verlichtingsdesign, dan beantwoordt onze klantenservice die graag.

Wilt u online een LED wandlamp kopen? Wij leveren uw favoriete lamp binnen enkele dagen bij u thuis!