• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Koziol - uw keukencollectie


Niet iedereen houdt van wat iedereen leuk vindt: individualiteit is erg in trek, vooral in de keuken, en niet alleen bij het koken. Met het individuele en persoonlijke gereedschap van Koziol is de kookruimte niet alleen een keuken, maar "uw keuken".

In Erbach im Odenwald, een Duitse stad in het midden van Midden-Europa, ontstaan de inspirerende en originele producten van Koziol. Innovatieve ideeën, spannend design, nieuwe materiaaleffecten en materialen zijn de dingen die bestsellers maken. Dit geldt nu voor bijna elk gebied:

lampen, accessoires, kleine meubels, decoratieve voorwerpen, keukengerei en badkamerhulpmiddelen behoren tot het assortiment van de fabrikant, dat uitsluitend Made in Germany is. Zelfs in de keuken heeft Koziol het vriendelijke en fantasievolle ontwerp bedacht waar de Duitse fabrikant bekend om staat. Robuust materiaal en slimme ideeën onderscheiden uw keukenserie - met de belangrijke, juiste ideeën voor koken, eten, drinken en alles wat daarmee te maken heeft. Koziol staat voor individueel design dat u gewoon gelukkig maakt.