• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Koziol - Recycled Bathroom Collectie

De Recycled Bathroom collectie herdenkt de populaire badkameraccessoires van Koziol. Plastic kan prachtig worden hergebruikt en dus lag het voor de hand dat Koziol een badkameraccessoirecollectie ontwierp die gemaakt is van 100% gerecycled plastic.

Accessoires voor de badkamer gemaakt van 100% gerecycled materiaal

De Recycled Bathroom collectie van Koziol herdenkt de populaire badkameraccessoires van het merk. Koziol volgt de trend van duurzaamheid en staat voor milieubewuste, gerecyclede producten. Kunststof kan uitstekend worden hergebruikt en dus lag het voor de hand dat Koziol een badkameraccessoirecollectie ontwierp van 100% gerecycled kunststof. De producten zijn ook vrij van BPA en melamine en gemakkelijk te reinigen in de vaatwasmachine.

De collectie omvat opbergdozen, zeepdispensers en -bakjes, wc-borstels en wc-papierhouders. Alle producten overtuigen door een functioneel en charmant design en zijn vervaardigd in natuurlijke kleuren die een aangename sfeer scheppen.


 

Klimaatneutraal met Koziol

Inspirerend, duurzaam, verantwoord en klimaatneutraal: Koziol inspireert met duurzame oplossingen voor een leefbare toekomst.