• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Gubi - Beetle Stoelenserie

Op kantoor, thuis, binnen of buiten, om te eten, te ontspannen of te werken: De Beetle stoel belooft tijdloos zitcomfort met zijn stabiele kuip en een zacht en comfortabel interieur.

Harde schil, zachte kern: de Beetle Stoelenserie van GamFratesi

De Beetle serie van het ontwerpersduo Stine Gam en Enrico Fratesi, GamFratesi, is een perfect voorbeeld van hoe de natuur model staat voor de moderne wereld. Het idee voor de Beetle serie is ontstaan toen GamFratesi de anatomie en de esthetiek van kevers in detail bestudeerde. Ze waren vooral gefascineerd door het samenspel tussen het insectenkarkas en zijn innerlijke leven: De harde schil beschermt en streelt de kwetsbare en zachte binnenkant van de kever en geeft hem tegelijkertijd een elegante uitstraling.
De Beetle serie neemt precies deze kernelementen in beslag: Vorm, schaal, harde schaal, zachte kern.

Geïnspireerd door de natuur

Voor de fabrikant Gubi ontwikkelde het duo de Beetle Stoelenserie. De comfortabele stoelen nemen niet alleen het uiterlijk over, maar ook de veelzijdigheid en het tijdloze aanpassingsvermogen. Op kantoor, thuis, binnen of buiten, om te eten, te ontspannen of te werken: De Beetle De stoel belooft tijdloos zitcomfort met zijn stabiele kuip en een zacht en comfortabel interieur.

Verkrijgbaar in vele variaties, materialen en kleuren.


Designers