• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Gubi - Bat Stoelenserie

Het Deens-Italiaanse duo Stine Gam en Enrico Fratesi nam de gebogen vormen van vleermuisvleugels als model en ontwierp de tijdloze, stijlvolle Bat Chair.

Design ontmoet comfort: de Bat Stoelenserie van GamFratesi

De Bat serie van het ontwerpersduo Stine Gam en Enrico Fratesi, GamFratesi, is de tweede serie elegante stoelen gebaseerd op de natuur, naast de Beetle Chai serie van Gubi . Het Deens-Italiaanse duo Stine Gam en Enrico Fratesi nam de gebogen vormen van vleermuisvleugels als model en ontwierp de tijdloze, stijlvolle stoel. De gebogen armleuningen gaan over in de rugleuning en geven tegelijkertijd een gevoel van vertrek en geborgenheid: een eerbetoon aan de nieuwsgierige en altijd dynamische Deense designtaal.

Geïnspireerd door de natuur

Het duo ontwikkelde de BatChair serie voor de fabrikant Gubi. De comfortabele stoelen nemen niet alleen het uiterlijk over, maar ook de veelzijdigheid en het tijdloze aanpassingsvermogen. Op kantoor, thuis, binnen of buiten, om te eten, te ontspannen of te werken: De Bat De stoel belooft tijdloos zitcomfort met zijn gebogen rugleuning.

Verkrijgbaar in vele variaties, materialen en kleuren.


Designers