• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Zaalstandaard

Gerelateerde categorieën: Kapstokhaak, Kapstok, Console tafels, Opslag voor schoenen, Wandkapstokken

In veel gevallen blijkt het ontwerp van de hal een uitdaging te zijn. Het is een doorgangsgebied, vaak klein, donker en smal. Bij het inrichten van het appartement krijgt het meestal weinig aandacht. Maar er is maar weinig voor nodig om een aangename leefruimte buiten de gang te maken. Een moderne hal kapstok creëert bergruimte en vult de entree met leven. Ontdek de vloercoatingstand die voldoet aan de eisen van uw hal in de interieurwinkel.

Hier moet je op letten bij de aanschaf


Moderne Gangstribunes: een grote selectie

Design combineert functionaliteit met een aantrekkelijke vorm. Elke afzonderlijke kapstok van Connox voldoet aan deze eis. Halmeubilair biedt veel ontwerpmogelijkheden voor ontwerpers over de hele wereld. Het aanbod dat wij u in de interieurwinkel kunnen presenteren is dan ook zeer uitgebreid.

Kapstokstokken: ideaal voor wie weinig ruimte heeft. De ontwerpen variëren van houten strips van We do wood en Skagerak tot hangende kapstokken van Vitra en Design House Stockholm. Umbra kiest voor ingetogen elegantie en Haseform biedt een grote verscheidenheid aan dierlijke kapstokken.

Coat Stand Hooks: ook muurhaken kunnen in nissen worden geplaatst en bieden een discrete decoratie zonder jassen en hoeden. De Dots van Muuto zijn een goed voorbeeld van de combinatie van handige hanger en bijzondere wanddecoratie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kunnen vrij gecombineerd en gerangschikt worden.

Vrijhangende boekenplanken: nachtkastjes en vrijhangende boekenplanken nemen iets meer ruimte in beslag. Ze zijn geschikt voor de telefoon en voor het opslaan van toetsen of letters. Sommige consoles bieden een extra opbergrek of een lade en creëren op deze manier meer opbergruimte. Vooral in kleine appartementen is opslagruimte nodig.

Kapstokstandaard: bijna geen enkel halmeubel heeft een zo gevarieerd design als de kapstok - van de Cactus tot de kruk met een rugleuning van verschillende lengtes. Het voordeel: hij is geschikt voor talrijke jassen, jassen, sjaals en hoeden en is dus zeer comfortabel. Omdat het in verschillende vormen verkrijgbaar is, kunt u passende producten vinden voor kleine en grotere gangen.

Hall coat stand met bankje: een bankje is een ware luxe, vooral bij het aantrekken van je schoenen. Fabrikanten bieden banken aan die passen bij de hangende kapstokken of consoles en zo een harmonieuze haljasstandaard voor uw entree creëren. Een bank zonder rugleuning bespaart ruimte en is voldoende voor de gang. Klapstoelen zijn vooral geschikt voor een zeer kleine gang. De Cutter klapstoel van Skagerak is een elegante en praktische oplossing voor smalle hallen.

Vloerjasstandaard: Wit vs. natuur

De kleur wit heeft de overhand gehad in designmeubelen en is niet voor niets al tientallen jaren populair. Het is eenvoudig, reduceert reeds minimalistische meubels nog meer, mengt zich met andere meubels en geeft helderheid aan donkere kamers. Vooral in de gang is dat laatste niet te onderschatten. De fabrikanten Tojo, Menu en Mox bieden een witte gangstand aan.

Wie de voorkeur geeft aan de Scandinavische stijl, moet kiezen voor natuurlijke houtproducten. U vindt er een houten halstand van Scandinavische producenten zoals Skagerak en Nomess. De houttint geeft warmte en comfort aan uw hal zonder in te grijpen in het totaalbeeld. Voor witte muren wordt een zacht contrast gecreëerd dat vorm geeft aan de ruimte.

Ontwerp uw gang - meer dan gangmeubilair

We voelen ons goed in sfeervol ingerichte kamers. Dit geldt ook voor de gang. Foto's op de muren, een kom om sleutels in te laten vallen en vazen met verse bloemen maken een mooie entree. Wandlampen verlichten de gang met indirect licht. Een tafellamp op de kapstok verwelkomt de gasten en verlicht 's nachts de weg naar de badkamer. Nog een beetje ruimte in de gang? Combineer uw hal kapstok met een bijpassende stoel en creëer een gezellige hoek voor de telefoon, waar u de tijd kunt nemen om met uw vrienden te chatten. Zo creëert u niet alleen een andere woonkamer, maar geeft u uw gasten een warm welkom.

Hall Coat Stands in de Design Shop - Uw voordelen in een oogopslag

Wilt u online decoratie- en zaalstands kopen? Laat ons u uw favorieten veilig en binnen enkele werkdagen toesturen! Meer halmeubilair voor uw woning vindt u in onze garderobesectie.