• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Opbergruimte voor kinderkamer

Gerelateerde categorieën: Opbergdozen, kisten, Opbergmanden, Dozen, Containers

Om de creatieve chaos in de kinderkamer onder controle te krijgen, heb je voldoende opbergmogelijkheden nodig. Manden, dozen en speelgoedkisten bieden een grote keuze. Vind een opbergruimte voor speelgoed die perfect bij uw behoeften past.

Hier moet je op letten bij de aanschaf


Gemakkelijk op te bergen in de kwekerij

Het steeds groeiende aantal knuffels, een liefdevol opgebouwd Legolandschap en de poppen verspreid over de vloer - orde in de kinderkamer is geen gemakkelijke opgave. Terwijl wij volwassenen verlangen naar een duidelijk systeem, komen kinderen pas net tot leven in een creatieve chaos. Met opbergdozen en manden die geschikt zijn voor kinderen, kunt u gemakkelijk speelgoed opbergen en uw kroost het plezier van orde laten zien.

Online opslagruimte voor kinderen kopen - daar moet je rekening mee houden:

1. Ruimtebesparend opbergen van speelgoed
2. Multifunctionele opslagmogelijkheden
3. Creatieve vormgeving van de kinderkamer met een wandplank
4. Denk aan de kenmerken van opbergsystemen voor kinderkamers
5. Besteed aandacht aan een kindvriendelijk ontwerp
6. De trend: een opbergmand in de kinderkamer

1. Ruimtebesparend opbergen van speelgoed

De grootte van de opslagruimte hangt voornamelijk af van het speelgoed dat erin wordt opgeslagen. Desalniettemin kunnen we beïnvloeden hoeveel ruimte de speelgoedberging in de kinderkamer in beslag neemt. Met slimme ideeën en een doordacht opbergsysteem slagen we erin om nog meer speelruimte te creëren. De locatie speelt hierbij een belangrijke rol.

Denk na over waar de opslagruimte een plaats krijgt in de kinderkamer. Integreer dozen en manden in een plank om meer opslagruimte te creëren. Of gebruik de ruimte onder het bed. Op de betreffende productpagina's in het blok "Eigenschappen" vindt u de afmetingen van de doos en daarmee de perfecte plaats in de kinderkamer.

Opvouwbare opbergdozen, zoals die van meori, zijn bijzonder praktisch. De speelruimte in de kinderkamer is beperkt en daardoor waardevol. Zodra de inhoud van de doos is gebruikt, kunnen we deze opvouwen om ruimte te besparen. Als het tijd is om op te ruimen, is de doos heel gemakkelijk weer uit te klappen. Opvouwbare opbergdozen zijn ook een slimme oplossing voor seizoensgebonden speelgoed. We hebben het hele jaar door geen waterpistolen en duikbrillen nodig, geef ze een vaste plaats met deze boxen.

2. Multifunctionele opslagmogelijkheden

Multifunctionele opbergdozen zijn bijzonder populair. Reisenthel creëerde een opbergbox voor kinderen, die opbergruimte en zitplaats in één biedt. Dankzij het afneembare deksel verdwijnen speelgoed en andere kleine voorwerpen in een mum van tijd in de zitkist. Het is ook een geweldige plek voor een spontaan bezoek! Als de inhoud van de opbergruimte in de kinderkamer zelden wordt gebruikt, functioneert de multifunctionele box uitstekend als nachtkastje. De fabrikant Pension für Produkte ontwierp ook een kruk die zowel een opbergruimte, een stoel als een bijzettafel is. Afgewerkt met een modern kurkdeksel is het een echte blikvanger - niet alleen in de kinderkamer.

3. Creatieve vormgeving van de kinderkamer met een wandplank

Als de ruimte op de vloer beperkt is, installeer dan een wandplank in de kinderkamer. Dankzij hun speelse ontwerpen zijn de hangkasten een plank en een decoratief object in één. Kies tussen liefdevolle ontwerpen, zoals de plankenwolk van Bloomingville of de ronde setkast van ferm Living . Zorg ervoor dat u de opbergrek niet te hoog in de kinderkamer plaatst, zodat uw kind er zelfstandig toegang toe heeft.

Een mooie en praktische opslagmogelijkheid van de Deense fabrikant ferm Living is de wandopslag House. Dankzij negen compartimenten van verschillende afmetingen biedt het stoffen model veel ruimte voor klein en groot speelgoed. Dankzij het praktische oogje kunt u het huis overal in de kinderkamer ophangen.

4. Denk aan de kenmerken van opbergsystemen voor kinderkamers

Opslagcontainers in de kinderkamer, of het nu gaat om grote draadmanden of kleine houten kisten, moeten bovenal één ding zijn: functioneel. Denk na over hoe de opslagfaciliteit moet worden gebruikt en of deze extra functies moet hebben.

Blijft uw kind nooit op één plaats tijdens het spelen? Pluche speelgoed verzamelt zich in de woonkamer en raceauto's maken de gang onveilig. Tijdens het spel loopt het speelgoed graag door het appartement en vindt vaak geen weg terug naar de kinderkamer. Pak een opbergmand met een handvat zodat u al uw speelgoed na het spelen gemakkelijk kunt verzamelen en terugbrengen. Het speelgoed hoeft dus niet naar de mand te komen, de mand komt er gewoon naartoe. Als u de spullen van uw kind te zwaar vindt om te dragen, kies dan voor de Tolix speelgoedkist. De decoratieve opbergdoos voor kinderen heeft wielen die slim in de koffer zijn verborgen.

Als uw kind veel dozen heeft en niemand weet wat er echt in zit, kies dan een doos met memotags. Als u vaak een andere indeling maakt of de inhoud moeilijk te beschrijven is, zijn transparante opbergdozen een praktische oplossing. De Bloomingville speelgoeddozen bieden een blik binnenin dankzij de plexiglas ramen. De ramen in de vorm van een beer of een wolk geven de doos een bijzonder design en maken er een chique blikvanger van. Met de transparante dozen van Nomess behoudt u het perfecte zicht. Weg is het zoeken naar een bepaald stuk speelgoed, zodat ze alles in beeld hebben zonder een doos te openen.

5. Besteed aandacht aan een kindvriendelijk ontwerp

Met name bij een opbergbox voor kinderen besteden wij aandacht aan de behandeling en kwaliteit van het product. Zorg ervoor dat uw kinderen gemakkelijk toegang hebben tot hun speelgoed - plaats de opbergboxen niet te hoog. Als u kiest voor een kist in de kinderkamer, moet deze gemakkelijk te openen zijn en mag deze geen zware deksels of sluitingen hebben. Met kindvriendelijke opbergmogelijkheden kan uw kind zijn of haar speelgoed zelf opbergen.

Een ander belangrijk punt voor uw kinderen is de omgang. Heeft uw kind een doos nodig waarin hij of zij naar believen kan rondzwerven of liever gezegd een tas die gewoon kan worden weggegooid? Afhankelijk van het speelgoed dat uw kind wil opbergen, verandert het type speelgoedopslag dat geschikt is voor u en uw kind.

Kwaliteit is vooral belangrijk voor ons in de kinderkamer. We willen dat onze kleintjes veilig en met veel plezier kunnen spelen. Daarom besteden we meer aandacht aan duurzame materialen en duurzaamheid bij de keuze van de opbergdozen in de kinderkamer. De monochrome Roll-Up containers van L&Z van PVC-vrij TPU-materiaal heeft een aangenaam rubberachtig gevoel. Ze zijn bijzonder robuust en kunnen gemakkelijk worden afgeveegd dankzij het uitgebreide laswerk. Ze zijn ook flexibel in grootte, omdat je ze gemakkelijk kunt oprollen. Een uitzonderlijke container die gebruikt kan worden als waszak of vuilnisbak zodra het speelgoed gesorteerd is.

6. De trend: een opbergmand in de kinderkamer

Manden zijn de trend in kinderkamers. Of het nu van metaal, stof of natuurlijk zeewier is, de ongecompliceerde opbergmogelijkheid zal zowel ouders als kinderen bekoren. Een opbergmand houdt niet alleen orde op zaken, maar is ook een onderschat decoratief element.

Met hun gevarieerde en speelse patronen laten stoffen manden de ogen van kinderen stralen. De Deense ontwerpstudio Sebra ontwierp een opbergmand met zijn signatuur Farm, die ook te vinden is op hun babydekens en bedlinnen. In combinatie met de kleurrijke ontwerpen van de opbergmanden van de Deense fabrikant ferm Living krijg je een spannende patroonmix. Maar ook de zachte opbergmanden van stof zijn een moderne blikvanger in de kinderkamer.

Draadmanden zijn ideaal voor het opbergen van pluche dieren, boeken of dekens. Kleine onderdelen kunnen door de stangen vallen en moeten in gesloten manden worden opgeslagen.

Kinderkameropslag in de woonwinkel - uw voordelen in één oogopslag:

U wilt online kwekerijopslag kopen, maar heeft hulp nodig? U kunt te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan u met raad en daad bij met advies en actie voor uw aankoop, geven aanbevelingen en kunnen vragen snel oplossen.