• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Kähler Design - Hammershøi Servies

Het Hammershøi servies van Kähler Design vult elkaar prachtig aan en is gemakkelijk te combineren. Samen siert het tijdloze servies de tafel voor een elegante dineravond of een zondagse brunch.

Elegant servies met geribbeld patroon

Gebaseerd op de ontwerpen van Svend Hammershøi heeft ontwerper Hans-Christian Bauer een tijdloze serviesserie gecreëerd die - net als het origineel - inspireert met handgesneden groefdetails. Naast hun unieke visuele aantrekkingskracht hebben de groeven ook functionele aspecten, waardoor het gemakkelijker wordt kopjes vast te houden en voorraadpotten te openen.

De naamgever Svend Hammershøi was buiten de grenzen van Denemarken bekend als schilder en keramist. Ook vandaag nog zijn veel van zijn ontwerpen te vinden in enkele van 's werelds meest gerenommeerde musea.

Ook de Hammershøi servies draagt ook het kenmerkende handgesneden geribbelde patroon. De stijlvolle en tijdloze Design, maakt hem geschikt voor zowel een feestelijke avond als een gezellige zondagse brunch of koffietafel. De afzonderlijke artikelen van de serie vullen elkaar prachtig aan en kunnen gemakkelijk met elkaar worden gecombineerd.