• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Kähler Design - Colore

De nieuwe serviescollectie Colore is geïnspireerd op Kählers trotse traditie van vakmanschap en de keramisten die de allereerste kommen, kopjes en borden maakten in de oorspronkelijke pottenbakkerij van Kähler.

Traditiebewuste serviescollectie

De nieuwe serviescollectie Colore is geïnspireerd door Kählers trotse traditie van vakmanschap en de keramisten die de allereerste kommen, kopjes en borden maakten in de oorspronkelijke Kähler aardewerkwerkwerkfabriek. Het gevoel voor menselijkheid en aandacht voor detail heeft het artistieke en tactiele ontwerp van Colore geïnspireerd.

De collectie geeft een prachtige interpretatie van het vakmanschap en de ornamentatietechnieken - een belangrijk onderdeel van het Kähler DNA - die de keramisten van de Kähler pottenbakkerij decennialang hebben ontwikkeld.

Ook het glazuur gebruikt voor Colore gebruikt glazuur is geïnspireerd op traditionele ambachtelijke technieken. In de jaren 1930 gebruikte Kähler een glanzend "uraniumglazuur", dat de Kähler ontwerpen uit die tijd een karakteristiek, levendig en helder geel-oranje effect gaf. Een glazuur met gelijkaardige eigenschappen wordt gebruikt voor de Colore -servies om een glanzend oppervlak te creëren dat de details en vormen van het ontwerp op elegante wijze tot hun recht laat komen.

Praktisch & Stijlvol

De hele Colore serviescollectie is vaatwasmachine-, magnetron- en vriezerbestendig, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik. De tactiele oppervlakken en betoverende kleuren nodigen u uit om even stil te staan en het ontwerp - en ook het eten - met een gevoel van aanwezigheid en rust waar te nemen.