• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Kähler Design Vaas

Met een Kähler Design vaas kunt u uw bloemen op magische wijze in scène zetten en krijgt u ook een elegante tafeldecoratie. Wij presenteren u de bekendste modellen van de Deense fabrikant!

Hier moet je op letten bij de aanschaf


Handgemaakte Kähler Design Vaas: uniek, elegant en huiselijk

Tijdloos design inspireert telkens weer. Zelfs als het gaat om het decoreren van uw huis met woonaccessoires, wordt het steeds populairder om te verrassen met een tijdloos design. Designervazen behoren hier duidelijk tot de klassiekers. Ze zijn functioneel en zeer decoratief tegelijk. Met een Kähler Design Vaas voorzien wij u van traditioneel, tijdloos design van de Deense fabrikant, opgericht in 1839. De Kähler Design vazen hebben een unieke uitstraling en een onberispelijke kwaliteit. De kunst van het vervaardigen van producten van deze kwaliteit en uniciteit is van generatie op generatie doorgegeven door Herrmann A. Kähler (HAK). Dit is de enige manier om het huidige hoge niveau te handhaven. En zo bevestigen deze handgemaakte producten hun rechtmatige plaats in de huiselijke vormgeving, zonder zich te veel op de voorgrond te plaatsen. De authenticiteitskenmerk is altijd het originele merk "HAK" als basismerk.

Bent u op zoek naar een geschikt cadeau om mee te nemen? Een Kähler Design Vaas is een waardevol, speciaal geschenk voor vrienden, dat met zijn onmiskenbare design een glimlach op ieders gezicht tovert. Vind het perfecte cadeau van Kähler Design in de Connox Shop!

  1. Deens vaasontwerp voor puristen: de Omaggio vaas
  2. Origineel met Love Touch: Kähler Design Vaas Love Song
  3. Porseleinen vaas met sculpturaal design: de Hammershøi klassieker

1. Deens vaasontwerp voor puristen: de Omaggio vaas

De twee Deense ontwerpers Ditte Reckweg en Jelena S. Nordentoft (Designstudio Stilleben ) zijn verantwoordelijk voor het aantrekkelijke vaasontwerp van de Kähler Omaggio vaas in zwart. Zelfbewust toont de vaas met zijn gevoelig geleide, horizontaal lopende zwarte ringen zich op een zeer evenwichtige, licht bolvormige vaasvorm. Het is ook verkrijgbaar in de puristische kleuren wit met zilveren ringvormige strepen als Kähler Omaggio Vaas in zilver of in parelmoer met parelmoeren ringen. Met deze elegante vorm, nodigt het uit om te worden ingericht met een decoratieve lentetak, roze kersenbloesem of een weelderige magnolia bloesemtak. Maar ook niet-bloeiende, droge takken zijn zeer decoratief. Combineer uw Kähler Design Omaggio Vaas met een decoratieve schaal of een kandelaar uit de Omaggio serie. Zo ontwerpt u uw tafeldecoratie op een uniforme manier.

2. Origineel met Love-Touch: Kähler Design Vaas Love Song

Bloemenvazen speciaal voor liefhebbers en romantici? De Love Song vaas in cilindrisch design van Kähler Design toont tekstlijnen van een liefdesliedje zoals "Love me tender", "Love me tender", "Alles wat je nodig hebt is liefde" en het woord LOVE op het oppervlak van het decoratieve object. De discrete opdruk is visueel en haptisch waarneembaar, en de teksten klinken altijd op de een of andere manier in je hoofd. De schone typografie is discreet gegraveerd in het oppervlak van de cilindrische vaas. Het is een blikvanger vanwege het inherente contrast tussen het ruwe steengoed en de letters. Ze zijn verkrijgbaar in kalkwit, zachtgrijs en zand, passend bij de betreffende woonomgeving. De oppervlakken zijn mat en aan de binnenkant is een doorlopende glazuur aangebracht voor gebruik als een volledig functionele designvaas. Het is verkrijgbaar in hoogtes van 125 mm, 220 mm en 300 mm. Samen gerangschikt in verschillende hoogtes, deze Love Song vazen zijn steeds opnieuw te gebruiken. Ze kunnen discreet worden geplaatst met contrasterende natuurlijke houtoppervlakken zoals natuurlijk eiken, beuken of esdoorn. Kleine boeketten bloemen laten nog steeds de woorden "klinken" als ze half bedekt zijn door de bloemen. Een sfeervolle decoratie en een echte blikvanger met een constant motto voor de liefde bij speciale gelegenheden, zoals trouwdag, verjaardag of elk jubileum van uw dierbare vrienden of partners.

3. Porseleinen vaas met sculpturaal design: de Hammershøi klassieker

Een opvallende klassieker is de Hammershøi vaas van het gerenommeerde bedrijf Kähler, gebaseerd op een Griekse amfora. De buitengewone sculpturale vorm gaat terug op een model dat rond 1900 door Kähler werd gebruikt door de ontwerper Svend Hammershøi (het huidige ontwerp van Hans-Christian Bauer ). Het dominante oppervlak wordt gekenmerkt door een karakteristiek groefpatroon, vergelijkbaar met een brede vouwgordijn. De productie van dit model is complex en het glazuur is een uitdaging, aangezien glazuren de neiging hebben om dunwandig aan de randen in te trekken en het substraat erdoor te laten glanzen. Niet zo met HAK. Ook hier is het uitstekende vakmanschap van de Deense manufactuur te zien. De Hammershøi vazen van Kähler Design zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, antraciet, rosé en munt. Zij drukken hun volledige effect uit in het 250 mm hoge model. Daarnaast zijn er de hoogtes in 200 mm en 100 mm. De bolvorm is toegewezen aan de 125 mm hoge porseleinen vaas en is ideaal voor dikkere boeketten. In een stijlvolle opstelling vullen deze designvazen elkaar ook aan tot tafelgerei van Hammershøi. De Hammershøi vazen kunnen ook in de vaatwasser worden gereinigd op max. 55°.

Connox - Uw voordelen in een oogopslag

U wilt een Kähler Design Vaas online kopen, maar heeft ondersteuning nodig? U kunt te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan u met raad en daad bij met advies en actie voor uw aankoop, geven aanbevelingen en kunnen vragen snel oplossen. Laat ons uw gewenste artikel direct bij u thuis afleveren.