• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Kähler Design - Omaggio

Kähler Design - Omaggio Collectie - Header

De veelzijdige Omaggio-serie

Wit keramiek, versierd met karakteristieke strepen - dat maakt de Omaggio serie bijzonder.

De grafische vormgeving en de opvallende contrasten zijn de reden waarom de Omaggio collectie een dynamische levendigheid heeft.

Enkele houten elementen zorgen voor een Scandinavische nuance. De losse onderdelen van de Omaggio-serie van Kähler Design komen van de Deense ontwerpers Ditte Reckweg en Jelena Schou Nordentoft, die samen de Design Studio Stilleben leiden.

Omaggio is uiterst veelzijdig: De serie omvat vazen, opbergdozen, kandelaars, verschillende schalen en zelfs kerstboomballen. De verschillende objecten uit de serie zijn uitstekend te combineren.

Alle producten van Kähler Design worden met de hand gemaakt - de artistieke expressie krijgt daarbij een bijzondere betekenis. Elk object krijgt daardoor een uniciteit die voortkomt uit de bijzondere charme van vakmanschap.


Handgemaakt keramiek volgens traditie

Sinds 1839 wordt alle Kähler-keramiek traditioneel met de hand gemaakt. Elk individueel ontwerp is een eerbetoon aan de bedrijfsgeschiedenis van Kähler en is een eerbetoon aan traditioneel vakmanschap. Een kijkje in de werkplaats van Kähler vindt u hier in de video.

 

Handbeschilderd keramiek van Kähler

Zoals al sinds het begin van de Kähler traditie het geval is, worden de keramische accessoires, vazen, schalen en andere voorwerpen met de hand aangebracht volgens de keramische ambachtelijke tradities.

Designers