• Gratis verzending vanaf 99 €
 • 24.000 producten op voorraad
 • 30 dagen retourrecht

juwelenberging

Gerelateerde categorieën: Opbergdozen, kisten, Persoonlijke Dingen

Een sieradendoos is onmisbaar voor meisjes en vrouwen. Elegante juwelen vereisen immers een elegante opbergruimte. Hoe u uw juwelen opslaat en welke soorten juwelenopslag wij in onze winkel hebben, vindt u hier.

Hier moet je op letten bij de aanschaf


Bewaar kostbare sieraden en bescherm waardevolle spullen

Een mooi sieraad maakt de look van elke vrouw compleet. Het is des te vervelender als het wordt opgestart, stoffig of zelfs beschadigd. Om ervoor te zorgen dat u uw sieraden echt kunt dragen wanneer u maar wilt, raden wij u aan om ze praktisch op te bergen. Afhankelijk van smaak en behoefte zijn er tal van modellen waarin u uw favoriete sieraden veilig kunt opbergen tegen vuil en krassen. Bij Connox hebben we een grote selectie van verschillende opbergdozen voor u klaarliggen!

Voordat u echter over een bepaald model besluit, moet u een aantal essentiële punten in overweging nemen. Waar u op moet letten bij het kopen van een juwelendoosje kunt u natuurlijk bij ons terecht. De volgende punten hebben wij voor u in meer detail voor u op een rijtje gezet:

 1. Juwelenkistje, juwelenkistje of juwelenbakje?
 2. Ontwerp van uw juwelenberging: hout, metaal of kunststof
 3. Speciale kenmerken voor uw individuele wensen
 4. Grote of kleine opslagruimte naar behoefte
 5. Nuttige opslagtips
 6. Hoeveel kost een praktische opslag van uw juwelen?

1. Juwelenkistje, juwelenstandaard of juwelenrek?

Sieraden in sieradendozen zijn veilig en goed beschermd tegen stof en vuil. Belangrijkste detail van deze opslagformulieren: Ze hebben een deksel en kunnen worden gesloten. Daarnaast zijn er decoratieve juwelenstandaards en -planken, evenals trays en planken waarmee individuele juwelen zichtbaar in beeld kunnen worden gebracht. Deze juwelenberging wordt vaak gebruikt voor kettingen en armbanden, die meestal verstrikt raken in een juwelendoos. Afhankelijk van het model kunnen de sieraden ook op verschillende plaatsen worden opgeslagen. Statieven en planken bevinden zich vaak op het nachtkastje of op een plank in de slaapkamer. De sieraden zijn dus direct na het opstaan bij de hand en kunnen op de gebruikelijke plaats voor het slapen gaan weer uitgenomen worden. In de badkamer daarentegen worden kisten met deksels eerder gebruikt om de sieraden adequaat te beschermen tegen vocht. Ook populair is de mogelijkheid om sieraden aan de muur op te bergen.

Onze tip: Zelfs edele opbergdozen kunnen worden gebruikt voor andere doeleinden en dus voor het opbergen van sieraden. Hier vindt u hoogwaardige, ontworpen dozen, die ook ideaal zijn als cadeau voor uw vriendin of in het algemeen als cadeau voor vrouwen.

2. Ontwerp van uw juwelenberging: hout, metaal of kunststof

Ontdek met ons aantrekkelijke ontwerpen die harmonieus aansluiten bij uw woonsfeer. Of het nu nobel, eenvoudig of origineel is - wij hebben ook de juiste sieradendoos voor u, die overeenkomt met uw karakter en stijl. Een juwelenkistje van hout straalt bijvoorbeeld natuurlijkheid uit. De juwelenkist in zilver van roestvrij staal of aluminium daarentegen is luxueus en elegant. Een goed voorbeeld hiervan is de juwelenboom van het Deense bedrijf Menu, die naast zijn glanzende uiterlijk ook overtuigt met zachte en minimalistische vormen. Wie het handig vindt, kan kiezen voor een juwelendoosje van gemakkelijk afveegbaar plastic of acryl. In ieder geval is het samenspel van vorm en materiaal doorslaggevend voor een perfect harmonieus totaalbeeld.

3. Speciale kenmerken voor uw individuele wensen

Onze sieraden opbergproducten zijn voorzien van praktische functies die het gemakkelijk maken om kettingen, armbanden, oorbellen en andere accessoires te organiseren. De Jewellery Box van Nomess is geschikt voor ringen, oorbellen, kettingen, horloges en andere kleine accessoires. Bovendien maakt de transparante acryl juwelendoos een duidelijke sortering mogelijk dankzij de individuele scheidingswanden, die in kleur of transparant zijn ontworpen. De Menu Jewellery Box daarentegen is gemaakt van hout en heeft ook een spiegel. Sieraden, make-up en andere kleine accessoires kunnen praktisch gesorteerd worden in de opbergdoos met deksel dankzij kleine vakjes. De Little Black Dress sieradenberging van polyester en kunststof van Umbra biedt een heel bijzondere manier van opbergen. Het ontwerp van Matt Carr is gebaseerd op de "kleine zwarte" en kan dankzij de beugel praktisch aan de muur of in de kast worden gehangen. 24 lussen voor haken en 39 transparante compartimenten zorgen voor voldoende orde.

4. Grote of kleine opslagruimte naar behoefte

De grootte van het juwelendienblad moet overeenkomen met de hoeveelheid van uw persoonlijke juwelen. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen uit één grote of meerdere kleine opbergdozen voor vele sieraden. Het voordeel van kleinere dozen is vooral op reis duidelijk zichtbaar. Geselecteerde stukken kunnen met u worden meegenomen om ruimte te besparen. Iittala 's Vitriini dozen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u voor elk type juweel een andere doos kunt kiezen. Een houten juwelenkistje met een rechte lijnindeling maakt de opbergruimte overzichtelijk en is speciaal voor georganiseerde mensen een must. Of het nu vierkant of rond is, is een kwestie van smaak. Bewaar grote, gemakkelijk toegankelijke sieraden zoals armbanden in een hoge en smalle juwelendoos. Een brede en platte juwelendoos is prachtig voor filigraan kettingen.

6. Handige bewaartips

Hoe u uw sieraden bewaart, hangt volledig af van de sieraden zelf. Wij hebben hier de belangrijkste aspecten voor u samengesteld.

Kettingen : U kunt vervelende kluwen voorkomen door kettingen op te slaan in een geschikte grote juwelenkist of aan een boom te hangen.

Ringen : Decoratief zet je ringen op een ringhouder van metaalsparende materialen in scène. Als alternatief kunnen ringen ook goed worden opgeborgen in juwelendozen met meerdere vakken waarin ze extra beschermd zijn met speciale kussens.

Oorbellen en oorbellen : Idealiter moet je altijd per twee oorbellen rangschikken. Met connectoren kan dit het beste in een doosje met veel kleine aparte vakjes. Oorbellen daarentegen worden goed bewaard op een juwelenstandaard met geschikte ophangmiddelen.

U moet uw sieraden ook sorteren op materiaal. Gouden sieraden moeten in een voldoende grote, afsluitbare doos zonder watten worden geplaatst om de vorming van een donkere patina op de best mogelijke manier te voorkomen. Zilveren sieraden moeten zo luchtdicht mogelijk verpakt worden in zakken waarin je ook een stuk aluminiumfolie stopt. Hierdoor wordt voorkomen dat de typische geelbruine coating zich verspreidt. Sieraden met edelstenen moeten zo donker mogelijk worden gehouden en zonder contact met andere sieraden. Verkleuringen en krassen hebben weinig kans.

5. Hoeveel kost een praktische opslag van uw juwelen?

Bij Connox vindt u voor elke prijs de juiste juwelenberging. Voor degenen die liever veel kostuumsieraden dragen, zijn onze goedkope basics met veel opbergvakken die een goed overzicht bieden, geschikt. Als u niet te veel sieraden van gevoelige edelmetalen bezit, maar wel van zeer hoge kwaliteit, dan moet u ook een juwelendoosje van de beste materialen gebruiken. Voor alles daartussenin zijn er verschillende varianten van opslag, die zich dienovereenkomstig in het "gouden midden van de prijs" bewegen.

Connox - Uw voordelen in een oogopslag

 • Geconsolideerd assortiment met topdesign merken
 • Hoogwaardige producten van bekende ontwerpers
 • Direct en gemakkelijk online kopen
 • Persoonlijke ondersteuning door onze klantendienst
 • Eerlijke verzendkosten
 • Veilige betaling dankzij SSL-codering
 • Slechts enkele werkdagen levertijd

U heeft uw persoonlijke sieradendoos gevonden, maar heeft nog vragen? U kunt te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan u met raad en daad bij met advies en actie voor uw aankoop, geven aanbevelingen en kunnen vragen snel oplossen. Laat ons uw gewenste artikel direct bij u thuis bezorgen.