• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Conferentiestoelen

Gerelateerde categorieën: Kantooraccessoires, Kantoorstoelen, Bureaus, Bureaulampen

Conferentiestoelen behoren tot de belangrijkste meubels op kantoor. Ze moeten zorgvuldig worden geselecteerd, omdat ze na aankoop lang in het bedrijf zullen blijven. Daarom moeten ze niet vervelend maar subtiel en levendig zijn: een conferentiestoel, die robuust en toch flexibel is; die op de achtergrond blijft terwijl de conferentie gaande is en positief is voor de klant als hij hem ziet vanwege zijn elegantie; een stoel die comfortabel, maar niet gezellig is. Het komt zelden voor dat een meubelstuk aan zulke tegenstrijdige eisen moet voldoen. Onze ontwerpers weten dit en hebben stoelen voor gasten ontworpen die design en functionaliteit perfect met elkaar verenigen.

Hier moet je op letten bij de aanschaf


Conferentiestoelen die design en functionaliteit verenigen

De uren in een conferentieruimte kunnen lang duren, vooral als ongemakkelijke bureaustoelen en harde stoelen op uw rug beginnen te krabben en uw manier van zitten veranderen, waardoor u van de agenda wordt afgeleid. In de Connox interieurwinkel vindt u comfortabele, duurzame conferentiestoelen die u dankzij hun eenvoudige elegantie niet afleiden van de essentiële zaken. Bekende designers hebben stoelen ontwikkeld die uiterlijk en functionaliteit perfect verenigen voor een unieke zitervaring - volgens het motto "form follows function". Ergonomisch geoptimaliseerde stoelen en een comfortabele rugleuning zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op de business voor u. Uw zitpositie en de concentratie van uw klanten, medewerkers en zakenpartners zullen u dankbaar zijn.

De Elegante Conferentiestoel: met armleuningen, op wielen en in leder

Er zijn eenvoudige conferentiestoelen en enkele bijzonder elegante stoelen met armleuningen en lederen stoelen. De Aluminium Group EA 117 bureaustoel van Vitra is zo'n stoel en is bovendien een van de belangrijkste ontwerpen van de 20e eeuw. Het iconografische ontwerp van deze conferentiestoel heeft zijn moderne elegantie al meer dan vijf decennia verspreid over de hele wereld. De armleuningen en poten zijn gemaakt van gepolijst aluminium en de zitting is gemaakt van hopsack, wat doet denken aan leer. De Physix-draaistoel valt op door de subtiele elegantie van iets dat op wielen staat. Hij is verkrijgbaar in zwart of wit en verenigt stijve en flexibele elementen voor een comfortabele zitervaring. Het uiterlijk van de Oxford Chair, gemaakt door Fritz Hansen, is eenvoudiger. De armleuningen in aluminium en de bekleding in zacht leer geven de conferentiestoel een elegante hint, ondanks de extreme reductie tot het essentiële - ook deze is perfect gemaakt voor een geslaagde vergadering.

Kantoormeubilair dat ruimte bespaart: Stapelbare en vrijdragende stoelen

Heeft u meubilair nodig dat stapelbaar moet zijn om ruimte te besparen? Kijk dan eens naar onze eenvoudigere conferentiestoelen. Vitra, Hay, Fritz Hansen en driade zijn enkele van de fabrikanten van dergelijke gewichtloze en stapelbare oplossingen. Zo wordt uw vergaderruimte flexibel. Het stapelen en opbergen van de stoelen is eenvoudig door het gereduceerde design en de uitgebalanceerde pasvorm.

Een elegante oplossing is het combineren van chique conferentiestoelen met armleuningen met stapelbare bureaustoelen. De MedaSlim stoel past perfect bij de bureaustoel MedaPal - beide gemaakt door Vitra. De draaistoel en de MedaSlim zijn formeel en conservatief, hebben een hoog zitcomfort, een slimme constructie en het gebruik van duurzame materialen.

Een populaire en ruimtebesparende bureaustoel - die misschien niet altijd stapelbaar is - is de sledestoel. Het lichte veereffect maakt het comfortabel en de slanke vorm maakt het mogelijk om veel uitkragingen aan één vergadertafel te plaatsen.

Koop conferentiestoelen in de Interior Design Shop - Een overzicht van uw voordelen

In de interieurwinkel is een groot assortiment vergaderstoelen en gastenstoelen van bekende ontwerpers verkrijgbaar.

Rust uw conferentieruimte uit met stoelen van hoge kwaliteit uit onze winkel. Klanten, medewerkers en zakenpartners zullen versteld staan!