• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Diploma geschenken


Diplomacadeaus - creatief en ongewoon

Als je kinderen hun diploma hebben gehaald, is dat een belangrijke mijlpaal in hun leven die je kunt eren met kleine of grote cadeaus. In onze online shop vind je een prachtige selectie ongewone en exclusieve afstudeercadeaus en leuke ideeën. Je vindt er allerlei mooie dingen van grote merken zoals Essey , Vitra of Normann Copenhagen en je kunt binnenkort de ogen van je pas afgestudeerde laten schitteren.

Afstudeercadeaus voor hem en haar

Als je dochter, nichtje of kleindochter geslaagd is voor haar diploma, kun je haar verrassen met bijzondere InsideOut champagneglazen van By: Amt en meteen proosten op haar geweldige prestatie. De glazen zijn niet alleen een hoogtepunt voor de avond, maar ook een geweldig accent later in de vitrinekast.
Als je op zoek bent naar cadeaus voor hem, dan is de Hockenheimer Zeitung van Njustudio een interessante keuze. Dit ongewone zitmeubel is perfect om kranten en tijdschriften in op te bergen, zodat je later interessante artikelen kunt doorbladeren. Overigens kan de kinderstoel ook meegroeien als het aantal kranten toeneemt, zodat er een comfortabele zithoogte ontstaat. Na hun afstuderen hebben veel afgestudeerden een hele reeks schoolboeken en studieboeken. Als je ze in stijl wilt opbergen, is de boekentoren van Haseform de perfecte keuze. Met dit afstudeercadeau scoor je gegarandeerd punten bij zowel hem als haar. De waardevolle studieboeken kunnen met dit cadeau op een praktische en ruimtebesparende manier worden opgeborgen en zien er ook nog eens geweldig uit. In deze categorie afstudeercadeaus vind je ook de Umbra - Conceal boekenhouder , die gegarandeerd in de smaak zal vallen bij de afgestudeerden.

Grappige cadeaus vallen gegarandeerd in de smaak

Ontdek nog veel meer grappige cadeaus op de volgende pagina's, die veel meer kunnen doen dan eenvoudige geldcadeaus. Deze laatste maken mensen vaak even blij, maar worden meestal niet lang onthouden. Zoek naar specifieke cadeaus voor hem en haar in ons uitgebreide assortiment. Van de muursticker kalender tot de sleutelhanger met geïntegreerde pen, alles is beschikbaar. Bijna alle diplomacadeaus die we presenteren zijn afkomstig van bekende bedrijven die al verschillende internationaal erkende designprijzen hebben gewonnen. Kijk zelf en ontdek geestige, elegante en ongewone diplomacadeaus voor je dierbaren.

Diplomacadeaus in de woonwinkel - jouw voordelen