• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Gepersonaliseerde geschenken


Gepersonaliseerde cadeaus: voor wie van iets speciaals houdt

Ben je op zoek naar een ongewoon cadeau-idee voor lieve vrienden en kennissen en wil je een enthousiaste twinkeling in de ogen van de ontvanger toveren zodra hij of zij het uitpakt? Natuurlijk ken je hun persoonlijke voorkeuren en daarom moet het een heel bijzonder cadeau zijn. In onze shop vind je gepersonaliseerde cadeau-ideeën voor elke gelegenheid. Desgewenst kun je zelfs kiezen voor gepersonaliseerde cadeaus die speciaal voor de gelukkige ontvanger zijn gemaakt. Je kunt zeker zijn van een stralend gezicht als je gepersonaliseerde cadeau precies in de smaak valt bij de persoon in kwestie.

Romantische geschenken voor een speciale gelegenheid

Verjaardagen, huwelijksjubilea of de verjaardag van je geliefde zijn de beste gelegenheden om te laten zien wat je van je partner houdt met mooie cadeaus voor vrouwen . Misschien wil je de man van je hart ook laten zien welke kwaliteiten je in hem waardeert. Cadeaus voor mannen zijn hier ideaal voor. Misschien is de city wardrobe van Radius Design het perfecte cadeau voor thuis. Het is een visueel hoogtepunt in de hal en ontvangstruimte en kan worden gebruikt om jassen en jacks veilig op te bergen. In onze winkel vind je echter ook gepersonaliseerde cadeaus voor vele andere gelegenheden.

Chique artikelen voor globetrotters, tuiniers en co.

Verjaardagscadeaus voor een gewaardeerde collega of andere gepersonaliseerde cadeaus voor een vriend of vriendin die al lang in dienst is, kunnen zelfs voor de meest vindingrijke cadeaugever een uitdaging zijn. De kraskaart van Luckies zal zeker in de smaak vallen bij frequente reizigers en globetrotters. In een paar eenvoudige stappen kunnen ze de landen waar ze geweest zijn op de kaart invullen. Ze zullen zeker versteld staan van hun medereizigers. De Sticky Lamp van Droog Design is perfect voor op reis of thuis. Met weinig moeite creëert hij licht waar het nodig is. Natuurlijk vind je in onze shop ook gepersonaliseerde cadeaus voor tuiniers. De Urban Garden planttas S3 van Depot4Design is het perfecte cadeau voor iedereen met groene vingers die zijn enthousiasme voor zijn tuin en buitenruimte met zich mee wil dragen. Neem de tijd om door onze winkel te bladeren voor gepersonaliseerde cadeausuggesties voor elke smaak en elk budget en vind je favoriet voor de volgende gelegenheid.

Persoonlijke cadeaus in de Home Design Shop - uw voordelen