• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Unieke geschenken


Unieke geschenken - Alles behalve gewoon

We hebben het hele jaar door geschenken nodig voor verschillende gelegenheden. Kerstmis, verjaardagen, huwelijksverjaardagen en jubilea - creativiteit is vereist voor al deze dagen. Unieke geschenken zijn er in vele vormen: een persoonlijk geschenkje, een leuk gebaar of een kans om eindelijk "bedankt" te zeggen. In onze categorie "unieke geschenken" vindt u een selectie voor u. Laat u verrassen en inspireren.

Unieke geschenken in de Interior Design Shop - Een overzicht van uw voordelen

Gepersonaliseerde geschenken - een geschenk voor elke gelegenheid

Er zijn veel producten die kunnen worden verbeterd door een persoonlijk tintje. De meest populaire variant is de wenskaart. Aan de buitenkant heeft het een mooi motief, maar aan de binnenkant biedt het genoeg ruimte voor een groet en vriendelijke woorden. Onze categorie Wenskaarten omvat een grote selectie. Voor momenten dat foto's meer dan duizend woorden zeggen, is een fotolijst een leuk idee. Niets verbindt mensen meer dan gezamenlijke herinneringen. Sommige van deze ervaringen komen met foto's. Door deze foto's in een kader te plaatsen, creëert u een duurzaam plezier voor de ontvanger. Zo geeft de Clothesline lijst van Umbra door het touw en de spaties het uiterlijk van foto's op een waslijn.

Jaar na jaar - Geheime kerstcadeaus of kerstcadeaus

Kerstmis is de tijd van de geheime kerstman. Op kantoor, op school, in clubs of onder vrienden - je hebt Secret Santa geschenken nodig, waar je ook gaat. Zoveel denken moet niet het plezier van het geven doden. Een unieke geheime kerstman of kerstcadeau zal niet het gevaar lopen om duplicaten te maken. De Luckies Undercover Laptop Protective Sleeve garandeert dat je veilig en leuk bent. Kleine geschenken voor klein geld zijn ook te vinden in onze categorie Geschenken onder de 50 euro.

Unieke Gadgets - Voor Tech-Savvy People

Het is geen geheim dat veel mannen enthousiast zijn over technologie. Vooral gadgets zoals iPhone-accessoires, docking stations of audio-apparaten laten mannenharten sneller kloppen. Luister naar muziek waar en wanneer u maar wilt met de Bang &Olufsen BeoPlay A2. De batterij gaat tot 24 uur mee en wordt geleverd met een USB-lader.

Wilt u unieke cadeaus online kopen? Laat Connox binnen enkele dagen comfortabel bij u thuis bezorgen!