• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Buitengewone geschenken


Buitengewone geschenken - geschenken die ontzag inboezemen

Soms moet een cadeau gewoon speciaal zijn - want je houdt vooral van iemand of wil gewoon "bedankt" zeggen. Er zijn evenveel gelegenheden en motivaties als er geschenken zijn. Bij Connox hebben we onze favorieten in deze categorie verzameld. Op deze manier houdt u het overzicht. Laat uw dierbaren zien dat ze iets voor u betekenen.

Bijzondere geschenken in de woonwinkel - Een overzicht van uw voordelen

Voor wie is het geschenk?

Natuurlijk krijgt je moeder niet hetzelfde cadeau als je beste vriendin. Bij het geven van geschenken zijn er een aantal details die u in gedachten moet houden. Allereerst is het geschenk er niet om u te behagen, maar om de persoon voor wie het bedoeld is te behagen. We hebben allemaal verschillende smaken. Een goed uitgangspunt voor het perfecte cadeau is het kijken naar hobby's en interesse. Is er iets dat op dat gebied nuttig zou zijn? Een voorbeeld: Een kunstliefhebber zou blij kunnen zijn met een Moleskine Gift Set. Het bestaat uit een potlood en een notitieboekje. De cadeauset heeft een rijkelijk versierd lederen etui.

Personaliseer cadeaus met typografie en naam

Naam geschenken zijn altijd goed. Ze zeggen: "Dit is alleen voor jou. U bent belangrijk voor mij". Design Letters biedt eindeloze mogelijkheden voor het ontwerpen van geschenken. Of het nu gaat om kopjes met een voorletter of de gewenste naam met de Indoor Wooden Letters, het is aan jou. Overigens: De brieven van Design Letters geven de typografie van ontwerper en graficus Arne Jacobsen weer.

De Connox Cadeaubon - Voor Lastige Gevallen

Er zijn mensen die je precies weet waar je aan moet geven. Je komt direct met 30 ideeën. Maar dan zijn er vrienden en familie die veel moeilijker zijn. Ze stellen hoge eisen, zijn al blij of hebben een excentrieke smaak. In deze gevallen is het altijd het beste om de keuze aan de persoon zelf over te laten. Met de Connox Cadeaubonnen heeft u de keuze uit 20 tot 200 euro.

Het geven van geschenken hoeft niet duur te zijn - Goedkope geschenken

Design is passie, geen geld. Daarom kunt u designproducten kopen voor minder dan 50 euro. Een goede gelegenheid, zeker als u alleen maar op zoek bent naar een klein display van aandacht. Of het nu gaat om een geheime kerstman of een souvenir, de waarde van het product is secundair.

Wilt u buitengewone geschenken online kopen? Laat ons binnen enkele werkdagen comfortabel bij u thuis bezorgen en maak uw dierbaren blij met het perfecte cadeau - ongeacht de gelegenheid.