• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Geschenken onder de 50 euro


Betaalbare geschenken: Vreugde met minder dan 50 euro

Het kost niet veel om uw dierbaren gelukkig te maken. U vindt er vele geschenken van hoge kwaliteit voor minder dan 50 euro om uw familie en vrienden te verrassen. Voor Secret Santa, verjaardagscadeaus, kerstcadeaus of als je gewoon op zoek bent naar iets om mee te nemen naar je gastheer, is de waarde niet zo belangrijk. Het gaat om het idee - en dat hebben we voor u. Laat je inspireren door de betaalbare cadeau-ideeën op connox.de!

Geweldige geschenken: Kleine cadeaus van je hart

Er zijn veel betaalbare cadeau-ideeën. Manufacturer Remember is vaak geïnspireerd door kleuren en heldere vormen en biedt een groeiend assortiment van individuele, kleurrijke designs en geschenkartikelen - waaronder veel alledaagse voorwerpen die Remember door onmiskenbaar design tot iets bijzonders maken. Het Britse bedrijf Luckies biedt ook tal van geschenken onder de 50 euro - vooral de Scratch Map en het Corkboard Map Pin Board zijn populair. Een ander leuk cadeau-idee voor reisliefhebbers is een reisverslag van Luckies of Remember. En er is ook veel voor technologievrienden.

Hoogwaardige vazen, een gepersonaliseerde koffiemok met de initialen van de ontvanger, een trendy spreker, een praktische rugzak, stijlvolle posters of een kleurrijk kussen - vind hier unieke Secret Santa geschenken, mooie verjaardagscadeaus en betaalbare cadeau-ideeën voor alle gelegenheden. U zult zien: U vindt er kwaliteitsvolle artikelen om vrienden en familie gelukkig te maken voor minder dan 50 euro. Deze zijn ook goed in aanvulling op geld geschenken. Passende geschenkverpakkingen zijn ook te vinden op Connox. En als u niet zeker weet wat uw dierbaren willen, kunt u voor 50 euro kiezen voor cadeaubonnen voor onze producten.

Geschenken tot 50€ in de Interior Design Shop - Uw voordelen in een oogopslag