• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Geschenken tot 150€


Mooie cadeau-ideeën met stijl en charme

In onze exclusieve online winkel voor interieurontwerp vindt u vele mooie cadeau-ideeën voor elke gelegenheid. Onze cadeaus voor minder dan 150 euro verrassen door hun veelzijdigheid, variërend van mooie vazen tot de geselecteerde design wandklok. Ze zijn populair als geschenk voor de bruiloft, voor jubilea, bedrijfsjubilea of als exclusief geschenk voor de housewarming. Uitzonderlijke decoratiestukken, comfortabele meubels en functionele keukenhulpmiddelen in een stijlvol design, niet iedereen heeft en die het individuele karakter duidelijk onderstrepen: In de Connox online shop vindt u altijd precies het juiste. Blader door ons uitgebreide assortiment en laat u inspireren!

Individuele geschenken voor minder dan €150 voor unieke mensen

De Deense fabrikant Rosendahl Copenhagen verrast telkens weer met stijlvolle interieurideeën voor de woonkamer en de keuken. De serie Grand Cru heeft functionaliteit, gecombineerd met elegante vormen en strakke lijnen. De krantendrager behang valt een beetje uit de lijn voor deze productfocus, het is een echt juweeltje voor elke kamer en past zich aan dankzij de eenvoudige en toch zeer elegante look prachtig aan elke inrichting stijl. Zeer populair in de Connox online shop is ook het prachtige onconventionele zitmeubilair. Vooral jonge mensen houden van de Fatboy Bean Bag Junior, die bijna een cultstatus geniet. Het ziet er niet alleen opvallend uit, maar past zich gemakkelijk aan elke zitpositie aan en brengt veel leven in het appartement met zijn felle kleuren. De Fatboys junior vind je hier in onze winkel in de categorie "Geschenken tot 150 euro".

Mooie cadeaus tot 150 euro: Praktisch, functioneel, aantrekkelijk, aantrekkelijk

Visueel aantrekkelijke en toch zeer nuttige geschenken tot 150 euro zijn ook te vinden in ons assortiment. De planken van String, bijvoorbeeld, zouden een mooie aanvulling kunnen zijn voor boekenwurmen en studenten. Zeer passend zijn de zeer goede opbergmanden Comba van Hey Sign. Ze zijn gemaakt van stevig vilt dat verrast met een onconventionele vorm en zijn verkrijgbaar in drie maten. Laat u meeslepen door de prachtige home design producten in de Connox online shop!

Geschenken tot 150 euro in de Interior Design Shop - Uw voordelen