• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

badkamerspiegel

Gerelateerde categorieën: wandspiegels

Een badkamerspiegel is gewoon onderdeel van de ochtendroutine in de badkamer. Het moet daarom worden gekozen op basis van uw behoeften. Wij bieden u functionele en decoratieve varianten van topmerken!

Hier moet je op letten bij de aanschaf


Badkamerspiegels - om ervoor te zorgen dat er iets bijzonders is in de badkamer

De badkamer is een plek van rust, perfect om te ontspannen. Daarom is het des te belangrijker om een aangename sfeer te creëren waarin u zich thuis voelt - met een badkamerspiegel die volledig is afgestemd op uw behoeften en harmonieus aansluit bij de inrichting van uw interieur. Wij bieden u een breed scala aan verschillende ontwerpen en afwerkingen. Of het nu onopvallend, discreet, kleurrijk of extravagant is - u vindt gegarandeerd het juiste model.

  1. Montage van de badkamerspiegel
  2. De juiste grootte en vorm
  3. Het juiste doel van uw badkamerspiegel
  4. Eenvoudige trucs om de badkamerspiegel schoon te houden
  5. Voor elke prijsklasse het juiste spiegelontwerp voor de badkamer

1. Het installeren van badkamerspiegels - Tips & Tricks waar u op voorhand rekening mee moet houden

Voordat u beslist over een badkamerspiegel, zijn er een paar dingen om rekening mee te houden. Dus je moet van tevoren al nadenken over wat de ruimtelijke condities toelaten. Is een verticale of horizontale spiegel aanbevolen, hoeveel ruimte is er beschikbaar? Ook het materiaal van de wanden speelt een rol, omdat een eenvoudige gipswand aanzienlijk minder gewicht kan weerstaan dan massief metselwerk of bakstenen. De montagemethode moet ook dienovereenkomstig worden uitgelijnd - voor sommige spiegels is een complex gat nodig, voor andere is een kleine haak voldoende voor ophanging. Er moet ook rekening worden gehouden met het juiste licht, want niet elke wandspiegel wordt geleverd met geïntegreerde armaturen. Hier is het raadzaam om een praktische wandlamp direct boven de badkamerspiegel te plaatsen, zodat u profiteert van optimale lichtomstandigheden.

2. De juiste maat en vorm voor de perfecte badkamerspiegel

Onze badkamerspiegels zijn net zo verschillend als onze klanten. Daarom hechten wij er veel belang aan om voor elke smaak het juiste exemplaar aan te kunnen bieden. Als u op zoek bent naar een badkamerspiegel die rond is, moet u eens kijken naar de Hay 's Strap Mirror - minimalistisch, praktisch en eenvoudig te bevestigen, vooral geschikt voor kleine badkamers. Als je het daarentegen wat ongewoonlijker vindt en genoeg ruimte beschikbaar hebt, is een elegante houten badkamerspiegel ook een optie. Bij de keuze moet u er altijd rekening mee houden dat een badkamerspiegel met lijst iets meer ruimte in beslag neemt dan een spiegel zonder lijst. Bent u op zoek naar een badkamerspiegel met plank? Neem een kijkje bij de verticale Horizon spiegel van Normann Copenhagen - ruimtebesparend en voldoende ruimte voor alle belangrijke dagelijkse verzorging. Voor minimalistische ontwerpen met eenvoudige bevestiging adviseren wij de standaard ovale wandspiegel van Menu - een aantrekkelijke maat in combinatie met een ingetogen uitstraling.

3. Het juiste doel van uw badkamerspiegel

Afhankelijk van het gewenste toepassingsgebied verschillen ook de spiegels voor de badkamer en de individuele eisen. Naast de conventionele modellen voor dagelijks gebruik, bieden wij u ook speciale design spiegels die u een echte toegevoegde waarde geven. Als u zich elke dag scheert of make-up aanbrengt, moet u een speciaal ontworpen spiegel gebruiken die uw spiegelbeeld iets vergroot en zo zorgt voor een optimaal resultaat in uw dagelijkse verzorging. De Beauty make-up spiegel van Schönbuch is niet alleen flexibel te vervoeren, maar biedt ook een praktische 5x vergroting en kan eenmaal om zijn eigen as worden gedraaid. Ook speciale design badkamerspiegels voor de dagelijkse kappersbranche vindt u in ons assortiment - en dankzij de praktische spiegelfunctie ook op de achterkant van uw hoofd kunt u eenvoudig uw kapsel vormgeven.

4. Eenvoudige trucs om de badkamerspiegel schoon te houden

Vooral in de badkamer wordt de spiegel meestal blootgesteld aan veel vuil - naast stof, waterdamp en spatten is hier vaak zelfs tandpasta te vinden. Om ervoor te zorgen dat u lang van uw badkameraccessoires kunt genieten, geven wij u graag een paar tips over hoe u ze moet onderhouden. De eenvoudigste manier om een badkamerspiegel schoon te maken is met een eenvoudige glazenwasser. Om te voorkomen dat pluisjes op de spiegel achterblijven, wrijf hem daarna niet met een doek, maar met een verkreukelde krant droog. Het spiegelglas kan ook zonder strepen worden gereinigd met een rubberen ruitenwisser. Als de spiegel de neiging heeft om te beslaan, adviseren wij het gebruik van Nano-Sealing, die één keer per maand moet worden toegepast.

5. Voor elke prijsklasse het juiste spiegelontwerp voor de badkamer

Als u een badkamerspiegel wilt kopen, dan is Connox de plek voor u! Wij profiteren van een grote selectie in elk prijssegment en altijd van een uitstekende kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een goedkope badkamerspiegel zonder verlichting of ongebruikelijke badkameraccessoires, wij garanderen u dat u vindt wat u zoekt. Wij bieden u eenvoudige basics zonder overbodige decoraties, goede modellen uit het middensegment voor het dagelijks gebruik van het hele gezin en edele kenmerken die een echte blikvanger worden en uw badkamerdecoratie compleet maken.

Connox - Uw voordelen in een oogopslag

U wilt online een badkamerspiegel kopen, maar heeft ondersteuning nodig? U kunt te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan u met raad en daad bij met advies en actie voor uw aankoop, geven aanbevelingen en kunnen vragen snel oplossen. Laat ons uw gewenste artikel direct bij u thuis afleveren.