• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Verpan - Serie 430

Verpan - Serie 430

60s Meubilair door Verner Panton

De 430-serie werd in 1967 ontworpen door het designicoon Verner Panton en heeft tot op de dag van vandaag niets van zijn charme verloren. De fabrikant Verpan heeft nu de serie gelanceerd die het mogelijk maakt om uw woning in te richten met deze prachtige meubels.

Bestaande uit stoelen, krukken en tafels, alle elementen kunnen worden gecombineerd tot een elegant geheel. Op het eerste gezicht lijkt het filigraan ontwerp ongebruikelijk voor Panton, die bekend staat om zijn extravagante ontwerpen zonder het klassieke vierpootsframe.

Voor deze collectie heeft Panton echter besloten om het meubilair een nieuwe richting in te slaan. De poten zijn slank en elegant, zodat ze de tafel aanvullen zonder het middelpunt van de aandacht te zijn. Bovendien zijn ze aan de buitenkant van het tafelonderstel bevestigd, zodat ze belastbaar zijn en tegelijkertijd het uiterlijk van de tafel op een speciale manier verbeteren, waardoor deze zich onderscheidt van andere ronde tafels.

De rechte poten worden aangevuld met ronde elementen die voor een groot contrast zorgen. De stoelen en tafels uit de 430-serie zijn stijlvolle blikvangers voor elk huis.