• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Works™ by String Furniture

String - Works Collection - Header

Koordmeubilair voor op kantoor

Met String Works presenteert de Scandinavische fabrikant een serie flexibele kantoormeubels . Net als bij de klassieke rekken zijn de mogelijke combinaties bijna oneindig.

Ontwerper Björn Dahlström en architect Anna von Schewen hebben zich afgevraagd: is het mogelijk om een kantooromgeving te creëren die net zo aangenaam en stijlvol is als je eigen huis en toch volledig functioneel is?
Koordplanken zijn altijd al zo veelzijdig geweest als kantoormeubilair. String heeft echter nog nooit objecten gehad die specifiek voor het werk zijn ontworpen. Met de Works-collectie verandert deze situatie, want dankzij Dahlström en von Schewen is de veelzijdigheid van String nu ook beschikbaar voor het kantoor!

De String Works collectie laat niets te wensen over: Van bureaus tot vrijstaande planken, de serie omvat alle meubels die u nodig heeft voor kantoorwerk. Net als het originele rekkensysteem kunnen de producten prachtig en flexibel met elkaar gecombineerd worden, maar ze functioneren ook als losse onderdelen - niet alleen op kantoor, maar ook in de keuken, de slaapkamer of overal waar creatieve oplossingen nodig zijn.

Veelzijdig & flexibel kantoormeubilair

String heeft speciale nadruk gelegd op de details. Het bureau is in een handomdraai in hoogte verstelbaar, zodat u zowel zittend als staand kunt werken. De plank kan zowel aan de wand als in het midden van de kamer worden geplaatst. De ladekast met wielen kan net zo praktisch onder het bureau worden gebruikt als wanneer deze naast een stoel of alleen wordt gebruikt.

Een erezaak bij String: De gebruikte materialen en de afwerking van de Works-collectie doen natuurlijk geenszins onder voor het originele rekkensysteem. Daarom kan de Works collectie ook perfect gecombineerd worden met andere producten van de Zweedse fabrikant. En dat doet het steeds weer, want de flexibiliteit is ongeëvenaard.


Designers