• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Kantoormeubilair

Gerelateerde categorieën: Kantooraccessoires, Kantoorstoelen, Bureaus, Bureaulampen

Productiviteit en tevredenheid op het werk hangt grotendeels af van de manier waarop het werk is georganiseerd. Naast project- en tijdsmanagement betekent dit ook het gebruik van goed kantoormeubilair. Georganiseerde werkplekken versnellen de werkprocessen en verlagen de arbeidskosten. Passend kantoormeubilair helpt bij het organiseren van documenten en het minimaliseren van de zoektijden. Ergonomische bureaustoelen en in hoogte verstelbare bureaus ondersteunen een gezonde werkhouding. Bij Connox bieden we kantoormeubilair van hoge kwaliteit waarmee u een individueel en gezond kantoor kunt opzetten.

Hier moet je op letten bij de aanschaf


Kantoormeubilair: Designer bureaustoelen, bureaus en planken

Bureaustoelen zijn essentieel voor gezonde en productieve werkomstandigheden. Ze moeten voorzien in essentiële zaken als een hoog zitcomfort, een gebruiksvriendelijke constructie en de mogelijkheid om ze aan te passen aan individuele behoeften. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van slimme mechanismen, zoals een rugleuning die de onderrug ondersteunt, maar flexibel is op de schouders, of hoogteverstelsystemen die een optimale zitpositie mogelijk maken - ook voor bijzonder grote en kleine mensen. Draaistoelen met wielen bieden maximale flexibiliteit. De kwaliteit van kantoormeubilair wordt bijvoorbeeld gegarandeerd door een ergonomisch keurmerk.

Afhankelijk van de grootte en het doel van de ruimte is het aan te raden om lichte stoelen te gebruiken. Ze hebben niet veel ruimte nodig en kunnen gemakkelijk worden verplaatst indien nodig. Zo is de MedaPal by Vitra bijvoorbeeld een lichte, maar toch comfortabele en stabiele bureaustoel - en hij kan voor 94% worden gerecycled!

In hoofdkantoren is het het meest redelijk om gebruik te maken van directiestoelen. Vitra biedt bijvoorbeeld statige bureaustoelen van de Aluminium Groep aan. Bezoekersstoelen kunnen bescheidener zijn. De sledemodel Pro Chair met het C-frame van Flötotto is rugvriendelijk en aanpasbaar, ondanks het gereduceerde uiterlijk. Zo ook gereduceerd en toch comfortabel is de draaibare About A Chair AAC 14 van Hay.

Of u nu directiestoelen, bezoekersstoelen of conferentiestoelen gebruikt, alleen een bureau van hoge kwaliteit maakt productief werken mogelijk. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en het doel van de ruimte vindt u bij Connox een grote verscheidenheid aan bureautafels - van een secretaresse tot een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau. Wie nog geen stap in een papierloos kantoor durfde te stappen, houdt misschien van functionele rekken die veel ruimte bieden voor mappen en documenten. String, Tojo en Kaether &Weise bieden modulaire rekkensystemen die perfect aan uw kantoor kunnen worden aangepast.

Verlichting is een andere belangrijke kwestie op het gebied van kantoorapparatuur. Gebruik een heldere plafondlamp en een bureaulamp op elke werkplek voor optimale lichtomstandigheden.

Designer Kantoormeubilair van Connox - Uw voordelen in een oogopslag

Maak uw kantoorinrichting compleet met stijlvolle kantooraccessoires. U vindt nog veel meer bureaustoelen, bureaustoelen, designlampen, bureaulampen, kalenders, rekken en andere designproducten in de overeenkomstige secties van onze website.

De selectie van kantoormeubilair moet op een verstandige manier worden uitgevoerd, omdat veel mensen het grootste deel van hun tijd op kantoor doorbrengen. Als u advies nodig heeft, neem dan contact op met onze collega's van de klantenservice: s ervice@connox.co.uk - zij helpen u graag verder.

Wilt u online kantoormeubilair kopen? Laat ons stoelen, bureaus en kantooraccessoires direct op kantoor leveren!

Blogposts