• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Stelton - Vacuümkan EM 77


Iconische isoleerkan

De isoleerkan EM 77 van Stelton: tijdloze elegantie en uitstekende functionaliteit gecombineerd in een designklassieker.

De EM 77 is veel meer dan zomaar een kan - het is een symbool van Scandinavisch design en innovatie. Met zijn iconische cilinderontwerp, ontworpen door de Deense ontwerper Erik Magnussen, belichaamt hij tijdloze elegantie en moderne esthetiek. De strakke lijnen en hoogwaardige materialen maken het een blikvanger in elke omgeving, of het nu op de ontbijttafel thuis is of in de vergaderzaal.

Maar de EM 77 is niet alleen mooi om naar te kijken, maar maakt ook indruk met zijn indrukwekkende functionaliteit. Dankzij de dubbelwandige glasisolatie houdt hij drankjes urenlang op de gewenste temperatuur - of het nu hete koffie is in de ochtend of verfrissende ijsthee in de middag. Het unieke kantelsluitingsmechanisme maakt het makkelijk om met één hand te schenken, terwijl een drupvrije werking altijd gegarandeerd is.

De isoleerkan heeft een royale inhoud en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen voor elke smaak. Met de EM 77 vacuümkan van Stelton breng je niet alleen stijl op tafel, maar ook een betrouwbare metgezel voor je drankjes, thuis of onderweg. Een klassieker die nooit uit de mode raakt.


Designers