• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Schönbuch - Stedelijk

Schönbuch - Stedelijk

Minimalistische serie halmeubels

Urban by Schönbuch is een minimalistische serie meubels voor de gang en entree. De multiple unit serie is ontworpen door het Schönbuch-team en overtuigt door zijn rechttoe rechtaan uiterlijk en moderne functionaliteit.

De serie omvat ladekasten van verschillende afmetingen en breedtes met deuren, laden, laden, legborden en schoenenrekken. Een kist, die ook als bankje kan worden gebruikt, vervolledigt de ladenkasten die direct op de vloer of op een standaard kunnen worden geplaatst. Daarnaast omvat de serie kapstokken van verschillende lengtes met staven. De collectie is ook voorzien van een bijpassende spiegel.

Opbergmeubels, spiegels en kapstokken zijn perfect op elkaar afgestemd om een moderne en tijdloze uitstraling te creëren in de entree. Sjaals, handdoeken, regenjassen, schoenen, hoeden en nog veel meer kunnen worden opgeborgen in de ladekasten en dozen, terwijl uw favoriete jas aan de kapstok kan worden opgehangen. De borst is de ideale plek om schoenen aan te trekken en de spiegel laat een snelle blik voor het verlaten van het huis toe.

Alle onderdelen kunnen naar smaak en individuele ideeën worden gecombineerd tot een functioneel, eenvoudig en eenvoudigweg perfect entreegebied.