• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

nanimarquina - Mélange

nanimarquina - Mélange

Moderne kelim tapijten

De Mélange collectie van Sybilla is de perfecte combinatie van traditie en moderniteit, en ambacht en design en slaat een brug tussen verleden en heden. De serie omvat meer dan 20 tapijten met geometrische patronen in verschillende kleuren, die de moderne versies van een traditionele kelim voorstellen.
Alle tapijten uit de collectie worden op de traditionele Pakistaanse manier gemaakt in uitgebreid handwerk van 100% wol. Oorspronkelijk werd de kelim geproduceerd door Afrikaanse en Aziatische nomaden, om te dienen als vloerbedekking, wandtapijt of tent. Vandaag de dag draagt een tapijt dat in traditionele kelim geweven is, een soort van authenticiteit en vrijheid met zich mee. Het patchwork effect van de Mélange collectie wordt vooral benadrukt wanneer de tapijten elkaar overlappen, waardoor een warme en natuurlijke sfeer ontstaat voor een decoratief doel.

Daarnaast behoren ook grafisch passende poef uit de Mélange tot de tapijtencollectie. Op deze manier kunnen ze op de vloerkleden worden geplaatst en creëren ze een sfeer als in een nomadententent, waar bijna alles dicht bij de grond plaatsvond.


 

Mélange tapijtcollectie

De modieuze Mélange tapijten van nanimarquina komen van de modeontwerper Sybilla. De handgeweven tapijten combineren modern, grafisch design met traditioneel vakmanschap tot een vloerbedekking van de hoogste kwaliteit.

Designers