• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Magi's - De wilde bos

Magis - De wilde bos - Kollektion - Banner

The Wild Bunch is een collectie van Magis die begon met de Tom & Jerry stoelen in 2011. De collectie omvat vandaag de dag verschillende meubels: stoelen, krukken, tafels en planken van Konstantin Grcic, die verenigd zijn door een industriële vormentaal.

De objecten uit de collectie "The Wild Bunch" zijn duidelijke vertegenwoordigers van de technische benadering van Konstantin Grcic met hun ontwerp, dat leeft van materiële contrasten van hout en plastic. De kunststof elementen van het meubilair maken het mogelijk om verschillende stukken zonder problemen met elkaar te verbinden en zorgen voor een hoog comfort (voor de stoelen en krukken) tegelijk. De mix van materialen van hout en kunststof van het Wild Bunch meubilair verrast met aantrekkelijk gekleurde details die weerspiegeld worden in de kunststof elementen (tafelblad, zitting, schroef).

De uitzonderlijke schroeven zijn robuuste details die ons doen denken aan typische werkplaatsmeubelen met hun industriële look die door de industrieel ontwerper wordt gegeven. Functionele en esthetische details die zichtbaar zijn voor een bijzondere charme - dat is The Wild Bunch van Magis.


 

Konstantin Grcic over de Wild Bunch collectie

De Duitse ontwerper Konstantin Grcic licht zijn ideeën en gedachten over zijn collectie The Wild Bunch for Magis toe. De verschillende meubels zijn verenigd door hun gemeenschappelijke vormentaal.

Designers