• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Jozef Jozef - Surface

Joseph Joseph - Surface Collectie

Bestelhulpje van roestvrij staal

De Surface serie van Joseph bevat roestvrij stalen keukengerei voor de gootsteen. De elegante opruimhulpmiddelen maken het makkelijker om het spoelgedeelte netjes te houden en belangrijke keuken- en gootsteenbenodigdheden op één plaats te bewaren. Joseph Joseph is een van de toonaangevende merken voor keukenproducten.

Surface : functioneel en kwalitatief hoogstaand

Elk stuk van de Surface producten is doordacht ontworpen, met een verscheidenheid aan speciaal ontwikkelde functies, waaronder eenvoudige demontage voor een grondige reiniging. Het handige keukengerei heeft ook een licht hellende bodem zodat het water via de ingebouwde afvoer kan weglopen. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal waarop geen vingerafdrukken zijn achtergebleven en hebben antislipvoetjes. Dankzij hun hoogwaardige afwerking beloven de Joseph Joseph producten een lange levensduur en weerstand.

Met hun duidelijke en eenvoudige ontwerp passen deze praktische keukengadgets in elke stijl van inrichting en geven ze uw keuken een edele blikvanger. Bovendien blijft de gootsteen eindelijk opgeruimd zonder na een paar dagen weer in de chaos te vervallen. Het maakt niet uit of het nu gaat om messen, bestek, de kooklepel of zepen: alles vindt zijn plaats in de Surface Hou een plaatsje vrij.