• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Iittala - Raami

Iittala - Fabrikanten collectie Raami Banner

Tijdloos servies voor een aangename sfeer op tafel

De Raami-serie van Jasper Morrison voor Iittala creëert een bijzonder aangename sfeer aan tafel. Hiermee wilde de Britse ontwerper een assortiment serviesgoed creëren dat zich beperkte tot de essentie en tegelijkertijd vertrouwd en vriendelijk was om het dagelijks leven een beetje makkelijker en beter te maken. Rammi (Fins frame) ziet er innovatief en tegelijkertijd vertrouwd uit, als iets wat je al je hele leven kent. Bij het ontwerp van Raami heeft Jasper Morrison rekening gehouden met de rol die objecten spelen bij het creëren van een sfeer. Een goede sfeer aan de tafel omlijst het moment en laat u nog meer genieten van het eten en het gezelschap van de mensen.

Gemaakt van keramiek, glas en hout, elk stuk overtuigt door zijn uniekheid en praktisch gebruik. Zowel alleen als vooral in een groep met andere Rammi producten ontvouwt elk stuk op tafel zijn charme. Net als bij een familie of een groep vrienden brengt elk lid zijn eigen bijzonderheden mee aan tafel.

"Het creëren van een aangename sfeer is een menselijk instinct dat een belangrijke rol speelt bij het verbeteren van de kwaliteit van ons dagelijks leven". Morrison gelooft.

In onze hectische wereld groeit het verlangen naar evenwicht en flexibiliteit voortdurend. Daarom heeft Morrison objecten gemaakt die onmisbaar zijn voor het dagelijks leven en die met hun tijdloze uitstraling en hoge kwaliteit tientallen jaren meegaan.


Designers