• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Iittala is een Fins serviesmerk dat bekend staat om zijn moderne en minimalistische design. Hun producten zijn vaak eenvoudig maar elegant en zijn perfect voor elke gelegenheid. Iittala's servies is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en gaat vele jaren mee. Of u nu op zoek bent naar een nieuw servies voor dagelijks gebruik of voor een speciale gelegenheid.

Iittala servies - wat u erover moet weten:

1. Deze serviesgoedsoorten van Iittala zijn verkrijgbaar
2. Materialen
3. Kleuren en patronen
4. Conclusie
5. FAQ

1. Deze soorten servies van Iittala zijn verkrijgbaar

Iittala biedt een breed scala aan verschillende soorten servies, allemaal met hun eigen unieke stijl. Kopjes, borden, kommen en meer - er is voor elk wat wils. De serviescollectie van Iittala is geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden.

Iittala Eetkamer Accessoires

2. Materialen

Iittala servies is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen zoals porselein of glas. Het servies is duurzaam en gaat lang mee, zodat u er lang van kunt genieten. Sommige producten zijn geschikt voor de magnetron, de vriezer, de oven en de vaatwasser.

3. Kleuren en patronen

Het servies van Iittala is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en patronen. Of het nu gaat om eenvoudige elegantie, klassiek wit of met ongewone patronen - dankzij de samenwerking met vele bekende ontwerpers biedt Iittala een breed scala aan serviesontwerpen.

kopie - Iittala, Kastehelmi Bowl - groep

4. Conclusie

Iittala servies is de perfecte manier om de tafel in stijl te dekken. De hoogwaardige materialen en het moderne design maken het servies een perfecte keuze voor elke gelegenheid. Het servies van Iittala is verkrijgbaar in vele kleuren, patronen en ontwerpen, dus er is voor elk wat wils

Het Raami servies in het wit van Iittala op de ontbijttafel

5. FAQ

Van welk materiaal is Iittala servies gemaakt?

Iittala servies is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen zoals porselein of glas. Het servies is duurzaam en gaat lang mee, dus u zult er lang plezier van hebben

Wat zijn de kleuren en patronen van Iittala servies?

Iittala servies is verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren en patronen. Of het nu gaat om eenvoudige elegantie, klassiek wit of met mooie patronen - Iittala biedt een breed scala aan serviesontwerpen.

Is Iittala servies magnetron- en vaatwasmachinebestendig?

Sommige Iittala serviesproducten zijn magnetron- en vaatwasmachinebestendig. Raadpleeg de productbeschrijving.

Welke ontwerpers werken samen met Iittala?

Iittala heeft samengewerkt met vele beroemde ontwerpers, zoals Alvar Aalto, Tapio Wirkkala en Timo Sarpaneva. Dankzij deze partnerschappen biedt Iittala een breed scala aan serviesontwerpen.