• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Holmegaard - Ontwerp met licht

Ontwerp met Light Kerzenteller

Design met licht van Maria Berntsen - ontworpen om onder de open hemel te leven!

In de zomer en in de winter, binnen en buiten, zijn kaarsen en vuur de belichaming van comfort en een ontspannen sfeer. Met de collectie Design with Light brengt Design with Light Holmegaard hulde aan het leven onder de open hemel, maar ook binnenin is het de plek waar de glazen objecten met leren handvaten een stemmige sfeer verspreiden. . De collectie is ontworpen door Maria Berntsen, die zich heeft afgewend van de klassieke buitenlantaarns zoals ze vroeger gebruikelijk waren, met de nadruk op organische vormen en verfijnde materialen.

Holmegaard Ontwerp met licht: Sfeer in de tuin en het huis

Maria Berntsen werd geïnspireerd door een fles voor haar eerste Design met lichte lantaarn. Voor beide: de bekende vormen en de gedachte aan kleine en grote flessen die in groepjes gerangschikt kunnen worden. De Design met lichtlantaarns zijn daarom verkrijgbaar in verschillende maten, die zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd en perfect kunnen worden afgestemd op een stilleven op de vloer, het terras of de tuintafel.

Inmiddels is de Design with Light Collection gegroeid en zijn er kandelaars, glazen flessen en kandelaars uit de collectie verkrijgbaar. De producten zijn uitstekend geschikt om met elkaar te combineren, maar ze werken ook comfortabel en harmonisch als romantische blikvangers in de tuin en het huis als ze alleen zijn.


Designers