• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Anglepoise - Type 80

Anglepoise - Type 80 Banner

Moderne armaturenreeks met grafisch profiel van Sir Kenneth Grange

De Type 80-serie, ontworpen door de bekende Britse industrieel productontwerper Sir Kenneth Grange in zijn 90e jaar, is een volledig nieuw ontwerp met een opvallend grafisch profiel. Elk detail is zorgvuldig overwogen en nauwkeurig vervaardigd om een strakke stijl, gebruiksgemak en consistentie in de hele collectie te garanderen.Het ontwerp van de Type 80-serie wordt versterkt door een aantrekkelijk 'halo'-lichtbeeld in de kap. Dit voegt een extra dimensie toe in slecht verlichte omgevingen - een verfijning die kenmerkend is voor Sir Kenneth's ontwerpen.

De collectie biedt een uitstekende verlichtingsoplossing voor zowel huishoudelijke als commerciële interieurs en omvat tafel-, wand- en plafondarmaturen die een hoge stijl combineren met installatiegemak en duurzaamheid.

Levenslange garantie op Anglepoise

Anglepoise producten moeten een constante metgezel zijn in het dagelijks leven en daarom biedt de fabrikant een levenslange garantie op alle nieuw gekochte lampen. Tot 90 dagen na aankoop moet de lamp online worden geregistreerd bij Anglepoise. Na succesvolle registratie kan de armatuur op verzoek worden gerepareerd of gerecycled.


Designers