• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Anglepoise - Type 75

Anglepoise - Type 75 Banner

Moderne armatuurserie met strakke lijnen en vloeiende vormen van Sir Kenneth Grange

Met zijn strakke lijnen, vloeiende beweging en feilloze balans herinterpreteert Sir Kenneth Grange het oorspronkelijke Anglepoise ontwerp voor de 2e eeuw met de Type 75™ herinterpreteert het originele Anglepoise ontwerp voor de 2 1. eeuw. De ingetogen esthetiek zorgt ervoor dat de serie zich overal thuis voelt, van hotels tot thuiskantoren; een feit dat ertoe heeft bijgedragen dat Type 75™ is wereldwijd onze best verkopende collectie geworden.

De soepel gevormde kap met zijn aantrekkelijke, gestileerde ventilatieopeningen kan in verschillende standen worden gezet, terwijl het unieke veermechanisme van Anglepoise met constante spanning ervoor zorgt dat de bediening elke dag een plezier is.

Levenslange garantie op Anglepoise

Anglepoise producten moeten een constante metgezel zijn in het dagelijks leven en daarom biedt de fabrikant een levenslange garantie op alle nieuw gekochte lampen. Tot 90 dagen na aankoop moet de lamp online worden geregistreerd bij Anglepoise. Na succesvolle registratie kan de armatuur op verzoek worden gerepareerd of gerecycled.


Designers