• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Anglepoise - Original 1227

Anglepoise - Original 1227 Banner

Tijdloze serie functionele werkverlichting van George Carwardine

Toen auto-ingenieur George Carwardine op een idee kwam voor een nieuw type veer, had hij de blauwdruk gemaakt voor een baanbrekende scharnierende werklamp die ultieme flexibiliteit kon combineren met perfecte stabiliteit. Twee jaar later, de Original 1227™ bureaulamp was geboren.

Vandaag maakt deze uiterst aanpasbare en innemende antropomorfe armatuur deel uit van een voorbeeldige collectie die is ontworpen voor uiteenlopende locaties, van tafel en muur tot plafond en vloer. De lampen zijn verkrijgbaar in klassieke kleuren zoals linnenwit en duifgrijs en worden geleverd met in kleur bijpassend stoffen snoer en traditionele verchroomde fittingen. De Original -1227™ collectie heeft zich altijd onderscheiden door zijn onovertroffen functionaliteit.

Levenslange garantie op Anglepoise

Anglepoise producten moeten een constante metgezel zijn in het dagelijks leven en daarom biedt de fabrikant een levenslange garantie op alle nieuw gekochte lampen. Tot 90 dagen na aankoop moet de lamp online worden geregistreerd bij Anglepoise. Na succesvolle registratie kan de armatuur op verzoek worden gerepareerd of gerecycled.


Designers