• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Fritz Hansen - A Sense of Colour

Fritz Hansen - A Sense of Colour

16 nieuwe kleuren voor drie designklassiekers van Arne Jacobsen

A Sense of Colour - dat is een nieuw palet met 16 op elkaar afgestemde kleuren en 7 nieuwe frames voor de Grand Prix, Ant en de Series 7 stoel van Arne Jacobsen voor Fritz Hansen.

Pale Rose, Wild Rose, Paradise Orange, Venetian Red, Light Beige, True Yellow, Burnt Yellow, Black, Midnight Blue, Dusk Blue, Lavender Blue, White, Evergreen, Olive Green, Deep Clay en Nine Grey - met zijn nieuwe kleurenpalet Fritz Hansen creëert een betoverend mooi kleurenuniversum voor je en brengt een frisse wind in klassieke kleurenschalen.

Het palet is onderverdeeld in vijf betoverende kleurfamilies die zijn geïnspireerd door de natuur, smaken en geuren: A Glimpse of Yellow, A Note of Blue, A Scent of Green, A Taste of Pink en A Touch of Red.

Een stoel volgens uw wensen

Drie van de meest populaire ontwerpen van Arne Jacobsen, de Grand Prix-stoel, de ant-stoel en de Series 7-stoel, zijn nu verkrijgbaar in 16 nieuwe kleuren voor gelakt en gekleurd essen. Ervaar de vrijheid van een individueel interieur en configureer uw favoriete design met zeven verschillende framevarianten. Om dit te doen, selecteert u de gewenste kleur en basis en drukt u uw gevoel voor stijl uit.

Samenwerking met de Italiaanse redacteur Carla Sozzani

A Sense of Colour is tot stand gekomen in zorgvuldige samenwerking met Carla Sozzani, een Italiaanse redacteur, galeriehouder en ondernemer. Als een van de meest prominente figuren in de internationale kunst- en modescène heeft Sozzani de afgelopen decennia een beslissende voortrekkersrol gespeeld in de mode- en culturele scene.

De Italiaan heeft niet alleen indrukwekkende referenties als hoofdredacteur van beroemde tijdschriften zoals de Italiaanse Vogue, Elle en de Amerikaanse Vogue die in Italië zijn gepubliceerd. Als oprichter van de eigentijdse conceptstore "10 Corso Como" inspireert Sozzani's ondernemersgeest en unieke artistieke filosofie designliefhebbers van Milaan tot Seoul.


Designers