• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Fredericia - Pato

Fredericia - Pato 16:6


Minimalistische stoelenserie met ergonomische zitschaal

Met de Pato serie, Fredericia, in samenwerking met Welling & Ludvik, heeft een serie zitmeubelen gecreëerd die zo modern, praktisch en tijdloos is in afwerking en afwerking dat ze aan elk interieur kunnen worden aangepast. De stoelen uit de serie hebben zowel aan de eettafel thuis als in het loungegedeelte van een hotel een mooi figuur geslepen. De stoelen zijn ook ideaal voor gebruik in bibliotheken, kantines en ziekenhuizen.

Het polypropyleen van de zitschaal wordt vervaardigd in Denemarken. De schelp met een zijdeachtig oppervlak is tegelijkertijd elastisch en stabiel. Dankzij de afgeschuinde randen past hij zich perfect aan het lichaam aan, zodat hij ook na langdurig gebruik comfortabel blijft. De gestoffeerde versies bieden nog meer comfort. De slede en de vierpootspoten zijn gemaakt van staal en harmoniëren op een rustgevende manier met de zitschalen.
Een beetje rustieker en toch moderner tegelijk, de Pato Stoelen geheel van hout of met houten poten. Ze hebben ook de licht afgeronde zitschaal, die in Denemarken onder milieuvriendelijke omstandigheden wordt geproduceerd.