Formulierontwerpprijs 2019

Naar de producten

92 bedrijven uit 15 landen gingen op de uitnodiging van de Messe Frankfurt in en meldden zich aan voor FORM 2019 met nieuw ontwikkelde producten. Een jury van gerenommeerde experts selecteerde 150 objecten uit 57 exposanten en kende hen een certificaat toe.

Meer informatie over Formulier Design Award

Over de Form Design Award

De FORM Designprijs wordt jaarlijks uitgereikt door het Bundesverband Kunsthandwerk e.V. (Bundesverband Kunsthandwerk e.V.) en slaat een brug tussen kunst en ambacht, industrie en design. De geselecteerde producten uit het totale assortiment van de beurs worden gekenmerkt door innovatieve designoplossingen, productgerichte materiaalkeuze en verwerking, functionaliteit voor gebruiksvoorwerpen en een overtuigend totaalconcept.
De designprijs "FORM 2011 - Vorm van het ambacht en de industrie" wordt jaarlijks georganiseerd door het Bundesverband Kunsthandwerk e. V. in samenwerking met de Messe Frankfurt GmbH. De prijs wordt traditioneel uitgereikt tijdens de Tendence designbeurs en geeft daarmee een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van hoogwaardige industriële en vervaardigde producten.

Filter 

Kleuren  
Producent  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Bijbehorende merken