Designer ladenkast

Gerelateerde categorieën: Bijzettafels, Console tafels, Kasten, Type koffers, vitrines, Dressoirs

Een ladekast is veel meer dan een eenvoudig meubelstuk dat opbergruimte biedt. Door een grote verscheidenheid aan verschillende ontwerpen, materialen en afwerkingen, verandert elke designer dressoir in een individueel kunstwerk. Dressoirs vervolledigen het interieur, terwijl de dressoirs met een ongebruikelijke afwerking als echte blikvangers dienen. In onze winkel vindt u een selectie van de beste ontwerpen - fancy dressers, designkasten en nog veel meer dingen die dat bijzondere aan uw interieur kunnen toevoegen.

Hier moet je op letten bij de aanschaf

Filter 

Kleuren  
Producent  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Uniek ontwerp van de Muuto Reflect dressoir, door Søren Rose

Design dressoir - een blikvanger in de kamer

Of het nu gaat om dressoirs, wandkasten, kasten of klassieke dressoirs - de soorten en variëteit aan kasten zijn uitgebreid. Terwijl de grootte en de vorm van een dressoir meestal worden bepaald door de afmetingen van de ruimte waar hij staat, is de keuze van het materiaal en de stijl helemaal aan u. Als u uw kamers wilt reorganiseren of herinrichten, wilt u natuurlijk beslissen of u wandplanken of een design dressoir wilt gebruiken die perfect bij de andere meubels past. Een goed voorbeeld van klassiek design is de Adhoc dressoir van Zanotta : hoogwaardig, eenvoudig en toch nobel design, perfect geschikt voor een centraal punt in de slaapkamer. Een voorbeeld van een heel andere richting is de WrongWoods dressoir van Established &Sons. Het staat voor modern design en springt in het oog.

Ontwerper dressoir: Klassiek of ongewoon?

Of u nu op zoek bent naar een design dressoir volgens de klassieke stijl of een rijkelijk bewerkte houten ladenkast - wij streven er altijd naar om de beste combinatie van kwaliteit en materialen te leveren. Daarom krijgen onze klanten het beste advies om hen in staat te stellen een weloverwogen beslissing te nemen. Wij bieden u een verscheidenheid aan verschillende producten, waaruit u precies die producten kunt kiezen die u het meest aanspreken. Zoals bijvoorbeeld de Reflect dressoir van Muuto, die nogal verschilt van de andere twee hierboven beschreven producten.

Het kopen van Designer Dressers in onze Interior Design Shop - Uw Voordelen

  • Geconsolideerd assortiment van producten met topdesignermerken
  • Hoogwaardige meubelen van beroemde ontwerpers
  • Directe en eenvoudige aankoop online
  • Persoonlijke aandacht door onze
  • Eerlijke verzendkosten
  • Veilige betaling dankzij SSL-codering
  • SafeBuy Consumer Care lid
  • Snelle levering
  • Beste prijs garantie