• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Cadeaus voor een 50e verjaardag


Speciale cadeaus voor een 50e verjaardag

De 50e verjaardag van je geliefde partner nadert met rasse schreden en je stressniveau stijgt terwijl je op zoek bent naar een geschikt cadeau-idee. Wij helpen je graag. Want hier vindt u leuke ideeën voor cadeaus voor de 50e verjaardag. We bieden zowel cadeaus voor vrouwen als cadeaus voor mannen . Neem gewoon een kijkje in ons assortiment en bedenk welke verjaardagscadeaus je partner in het bijzonder zouden raken en verrukken. Zijn het ongewone of eerder gepersonaliseerde cadeaus ?

50e verjaardagscadeaus in de woonwinkel - uw voordelen

Ongebruikelijke en romantische cadeaus voor een 50ste verjaardag

Heb je je ooit afgevraagd hoe je partner of vrienden zouden reageren op een ongewoon cadeau? Heeft hij of zij een artistieke inslag? Dan is de Sunflower Clock van Vitra een heel interessante keuze. Deze klok is ontworpen in de vorm van een bloem en straalt de levensstijl van de jaren 1950 uit.
In een heel andere prijsklasse vind je de Design met lichtlantaarn van Holmegaard . Voor romantische avonden in de buitenlucht kun je een gezellige en ontspannen sfeer creëren met kaarsen en fakkels in een pot. Dit ontwerp is gemaakt door ontwerpster Maria Berntsen, die zich liet inspireren door de fles.
Op onze website vind je meer cadeau-ideeën voor designliefhebbers in verschillende prijsklassen. Laat je fantasie de vrije loop en kies een verjaardagscadeau dat je ook kunt gebruiken om je huis te versieren!

Klassieke en praktische cadeaus voor 50e verjaardag

Wil je dat je verjaardagscadeaus praktisch zijn en bedoeld voor dagelijks gebruik? Een klassiek idee is om een espressomachine te kopen. Wat dacht je van een espressomachine van ROK Met zijn klassieke en rustieke ontwerp en zijn hoge functionaliteit zul je de ontvanger erg blij maken.

Een ander klassiek verjaardagscadeau is altijd het polshorloge. Botta Design heeft verschillende ongewone modellen die de ogen van de jarige zullen laten schitteren. De hoogtepunten van deze hoogwaardige horloges zijn hun functionele helderheid en een hoge mate van technische esthetiek, die ook tot uiting komt in de keuze van materialen en precisie afwerking.