• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Persoonlijke geschenken


Gepersonaliseerde geschenken - Dingen die uit het hart komen

Het is net zo leuk om geschenken te geven als om ze te ontvangen. Een ontvanger moet verrast worden met iets bijzonders dat laat zien hoeveel je van hem of haar denkt. Van scholing tot bruiloften - persoonlijke cadeaus voor elke gelegenheid. Om de beslissing wat makkelijker te maken hebben we onze favorieten voor u samengesteld.

Persoonlijke cadeaus in onze Interior Design Shop - Uw voordelen in een oogopslag

Dingen om te weten: Aan wie geef je een geschenk?

Bij het geven van geschenken zijn er een paar kleine dingen die in overweging moeten worden genomen. Ten eerste moet het geschenk u niet bevallen, maar de persoon voor wie het bedoeld is. Smaken zijn verschillend. Hobby's en interesses zijn een goede indicatie voor een cadeau. Je kunt bijvoorbeeld een artistieke vriend gelukkig maken met een Moleskine cadeauset. Het bestaat uit een potlood en een blanco pad en is voorzien van een rijkelijk versierde lederen buidel.

Ervaringsgeschenken - Geschenken met sentimentele waarde

Persoonlijke geschenken die zorgvuldig overwogen en van te voren gemaakt zijn, zijn mooi. Maar de mogelijkheid om de ontvanger de mogelijkheid te bieden om zelf een geschenk te geven is minstens zo'n goed idee. Iedereen heeft persoonlijke interesses en verlangens. Reizen liefhebbers, bijvoorbeeld, zullen genieten van een Luckies Scratch Map. Het principe van de wereldkaart is eenvoudig uit te leggen: de Scratch Map is een individuele reiskaart. Na een reis naar een land, wrijft de eigenaar het open op de kaart. In de loop der tijd ontstaat een individuele wereldkaart die uniek is als geen ander.

Cadeaubonnen - het juiste ding voor iedereen

Weet u niet zeker wat uw geliefde zal bevallen? Wat dacht u van een cadeaubon? Op deze manier kan de ontvanger iets uit ons assortiment kiezen dat hij/zij het beste bevalt. Vouchers inspireren en zijn geschikt voor bijna elke gelegenheid. Met de Connox cadeaubonnen kunt u kiezen tussen 20 en 200 euro, afhankelijk van uw budget.

Moe van vlakten geschenken en willen iets geven dat harten een beetje sneller doet kloppen en zo min mogelijk werk hebben bij de aankoop? Bij Connox kunt u kiezen uit een groot assortiment en online persoonlijke cadeaus kopen. Laat ze binnen enkele werkdagen comfortabel bij u thuis bezorgen door Connox.