• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Engagement Geschenken


Engagement Gifts - Een liefdevol teken van Intimiteit

Een verlovingsgeschenk is een van de eerste stappen tussen geliefden naar een leven lang intimiteit. Unieke geschenken voor de gelegenheid moeten elegant en romantisch, edgy, en altijd zeer persoonlijk zijn. In de Connox shop vind je magische inspiratie die je ogen en hart zal verblijden.

Betekenisvolle geschenken voor de betrokkenheid

Wil je elkaar persoonlijke cadeaus geven voor deze belangrijke gelegenheid? Dan is uw beste inzet op iets dat gedeeld en betrouwbaar is. Kent u de Nappula kandelaar van Iittala al? Het is een zeer extravagante kandelaar gemaakt van wit porselein. Als verlovingsgeschenk symboliseert het de oprechtheid van uw liefde met zijn kleur en de uniciteit tussen u met zijn Finse design. Het is tijd om jezelf en je huwelijksvoorstel op de juiste manier te vieren! Vrienden en familieleden die uitgenodigd zijn voor deze dag moeten ook kiezen voor unieke, symbolische geschenken voor uw engagement. Naast elegant en individueel kunnen ze natuurlijk ook handig zijn - perfect voor het traditioneel bereide 'liefdesnestje'. Onze Pull vloerlamp van Muuto geeft licht, is in hoogte verstelbaar en is een elegante blikvanger in elke woonomgeving met Zweeds design.

Engagement Gifts voor binnen of buiten

Misschien wilt u een cadeautje geven aan een echtpaar wiens nabijheid tot de natuur al bekend is? In dit geval vindt u in de Connox Shop verlovingscadeau-ideeën, die een buitenavond in de tuin of op het terras sieren. De Fuji Fireplace uit Keilbach ziet eruit als een hoge, luchtig gebouwde plantenpot. Het bestaat uit koperen buitenelementen die door de jaren heen een elegante patina aan de buitenkant ontwikkelen. Het echtpaar kan het schip gebruiken als een klassieke houtskoolgrill, er een vuur in aansteken op een feestavond of een decoratief hoogtepunt op het terras zetten zonder er zelfs maar iets in te verbranden. Na de verliefden kunnen de verliefde koppels tijd met elkaar delen bij kaarslicht, misschien een opwarmend avondmoment in de aanloop naar Kerstmis of gewoon voor een brandende vlam. Voor deze gelegenheid is de Season candleholder van Georg Jensen ideaal, verkrijgbaar in drie varianten. De basis van het vierdelige binnenaccessoire bestaat uit ingewikkeld met elkaar verweven, ronde metalen banden in mat zilver, glinsterend goud of gepolijst spiegelzilver. Afhankelijk van uw smaak kan de basis versierd worden met takken of vruchten en zo verandert de romantische kandelaar in een traditionele adventskrans.

Engagement Gifts in onze Interior Design Shop - Uw voordelen