• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Geschenken onder de €100


Prachtige geschenken onder de €100

Mooie dingen hoeven niet duur te zijn. Zelfs voor een klein budget biedt de online shop van Connox stijlvolle cadeau-ideeën voor vrienden en familie. In de categorie 'Cadeaus onder de €100' zijn er tal van bekende ontwerpers, die met hun producten het huis of zelfs het kantoor kundig oppeppen. Nuttige en toch smaakvolle helpers voor de keuken, elegante designverlichting voor de woonkamer of mooie decoratieve voorwerpen worden hier aangeboden voor verrassend redelijke prijzen. Blader door het assortiment en laat u inspireren door de kleurrijke selectie!

Geschenken tot €100 in onze Interior Design Shop - Uw voordelen

Ongebruikelijke geschenken voor echte mannen

Vooral voor heren kan het soms lastig zijn om het juiste cadeau te vinden. De Italiaanse ontwerper Kartell heeft er de juiste inspiratie voor gehad en biedt met zijn praktische en toch stijlvolle interieurideeën voor minder dan 100 euro unieke geschenken aan. De meest populaire producten in onze winkel zijn de Componibili van Kartell : mooie opbergdozen in een modern design, functioneel en flexibel inzetbaar. Ze kunnen worden geïntegreerd in het kleinste vrijgezellenappartement en zorgen voor orde en organisatie. Ook een grappige blikvanger is de Pulpo Cardboard Lounger. Het is gemaakt van stevig karton en biedt veel ruimte voor de creativiteit van de ontvanger. Het kan worden geschilderd en bedekt met foto's en verandert in een zeer individueel meubelstuk en een optisch hoogtepunt.

Decoratieve Designer Vazen - Opvallend in vorm, kleur en materiaal

Stijlvolle designervazen zijn alleen voor vrouwen? Zeker niet! In de categorie "Geschenken onder de €100" biedt de online shop van Connox vele mooie vazen en bijpassende design kandelaars voor werkelijk iedereen en voor elke woonstijl. Van breekbaar en speels tot Nordic rough, er wordt bijna alles aangeboden. Opvallend in vorm, kleur en materiaal en gemaakt van stevig gietijzer is de Naked Candle Holder van fabrikant Stelton. Het past perfect bij een minimalistische stijl, maar door zijn onconventionele uitstraling is het prachtig voor een vaardige break in stijl. Laat u inspireren door tal van andere mooie combinaties!